Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elég egy fiúnak a formás fenék? Fiúk! Ti a mellet vagy a popsit szeretitek jobban?
Nekem inkább egy normális lány kellene aki nem az a bomba nő,de tényleg szép és ha szép arca van,telibe szarnám,hogy milyen a segge/melle..
Szerintem a normálisabb fiúknak(nem öndícséret),egy normális lány kell.
Egy majomnak meg a segg/mell stb.
Választhatsz melyiknek akarsz megfelelni.
Én a segget preferálom.
De amúgy mikor értik meg végre a lányok, hogy nem a mellméret számít? Sokkal inkább a forma...
Leírta az első válaszoló a gondolataimat.
De szerintem kezdjük ott, hogy senkinek sem kell megfelelni. Aki szeret az téged fog szeretni nem a melleidet. Ilyen barátot keress.
Váltol felfelé.... Föleg a szem
A többi mindegy, pesrsze., Meg van a nöiideálom.. de az se nyomrá a seggre es vagy a mellre...
Ez emberfüggő, én inkább a feneket nézem a lábtól kezdve odáig. Miért a falat bámuljam? Inkább nézem a csajoknak a fenekét az utcán mint a falat. Xd.
A cici meg nem zavarna sem ha nem lenne.
Ennyi.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!