Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy fiú így viselkedik?

Figyelt kérdés
Ezelőtt soha nem beszéltünk, ám nem is olyan régen ráírtam, meg minden, elkezdtünk beszélgetni, két nap alatt rengeteget beszélgettünk, de egy elköszönés után abbamaradt. Aztán egy kis idő múlva megint ráírtam, megint ugyanolyan sokat beszélgettünk... Telt múlt az idő, de ő sosem keresett. Én úgy voltam vele, hogy most már semmit nem veszíthetek, elmondtam neki, hogy tetszik, de persze élőben. Mikor mondtam neki, egyfolytában vigyorgott, de annyit válaszolt, hogy tudja. Azóta már az üzeneteimre sem válaszol, de ha valamit kirakok a napomba, akkor egyből megnézi. Szerintetek kérdezzek rá, hogy egyáltalán érdeklem-e, és ha nem akkor hagyjam a fenébe? Vagy inkább ne is kérdezzek rá?
2017. dec. 2. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:
egy kérdést megér. Csak magad miatt. Ha ez így marad, akkor csak magadban fogsz őrlődni, jobb tiszta vizet önteni a pohárban. Ha erre is kitérő választ ad, akkor abból le is szűrheted, hogy valami mégsem tetszett neki benned
2017. dec. 2. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egy eléggé félénk fiú vagyok, de ha a lány elkezdene velem beszélgetni és tudunk is miről, plussz be is vallja, hogy bejövök neki, és tetszik is a lány akkor tuti léptem volna már valamit 16/f
2017. dec. 2. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem érdekled, vagy ha igen, akkor azt a gyerekes játékot játssza, hogy te menj utána. Ne foglalkozz vele, ha keres majd beszéltek, de te már letudtad a részed. :)
2017. dec. 2. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdekled őt :D ha valamit valaki kirak a napjába nekem automatikus végig lejatsza.. még ha nagy az ego-ja és csak kicsit is tetszenél neki biztos lépett volna valamit
2017. dec. 2. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!