Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néztek ennyire feltűnően?
Sziasztok!
Van egy nagyon szimpatikus nekem. Korábban már beszélgettem is vele. Tegnap olyan dolog történt velem amire egyáltalán nem számítottam. Az iskolában amikor becsengettek a mi osztályunk és az övéké meg kint volt a folyosón. Az osztálytársai akik lányok állandóan néztek úgy, hogy le sem vették a szemüket rólam. Nem tudom, hogy miért néztek bennünket ennyire.
Szerintetek mi lehetett ennek az oka?
Én még annak az okára vagyok kíváncsi, hogy ez hogy kerül a felnőtt párkapcsolatokba:o
Mellesleg rólatok beszéltek, nem feltétlenül párkapcsolat, lányok szeretnek pletykálni. Lehet hogy valamelyik lánynak tetszik is onnan valaki akikről beszéltek, mert valszeg ezért pletyiznek rólatok. De ki tudja? Nem egy olyan dolog amin nagyon fenn kéne akadni szerintem.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!