Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fiút/férfit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiút/férfit hívni?

Figyelt kérdés

Úgy értem ezt,hogy egy pasi rengeteg féle képpen tud hívni egy lányt egy kapcsolatban (pl.:kicsim,életem,egyetlenem,szerelmem,hercegnőm,drágám stb..)

Ezeket nyilván egy lány nem mondja a pasinak mert valljuk be elég érdekesen hangzana...De hogyan tud akkor egy lány/nő hívni egy fiút/férfit?

2017. nov. 28. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amitől engem kiráz a hideg az a Mucikám és annak ragozása ... azt se én se a párom nem mondja. Engem párom nagyon sok féle képpen szokott. Bércike, Martinci, cica, szerelmem, hercegem stb.
2017. nov. 29. 12:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én így hívom a párom a nevéből képzett beceneveken túl:

Cukor, Cukri, Életem, Drágám, Szerelmem, Nyuszi, Mackó, Szívem, Vattacukormackó, Mackósajt stb.

2017. nov. 29. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
oppa, senpai
2017. nov. 29. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Angyalom:)
2017. nov. 29. 21:36
 15/17 anonim ***** válasza:
bogaram is jó
2017. nov. 30. 00:21
 16/17 anonim válasza:
100%

15* bogaram :”D

Jó hogy nem már Sáska, vagy tetű 😀

De amúgy aranyos :D

Mi nyuszizzuk egymást, vagy babázzuk.

2017. nov. 30. 00:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Ó,milyen sok válasz érkezett pár nap alatt! Ezek szerint csak én gondoltam hogy szokatlan egy pasit így hívni. Valahol lemaradtam :) Köszi a válaszokat,jöhetnek még :))
2017. nov. 30. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!