Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy fiút/férfit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy fiút/férfit hívni?

Figyelt kérdés

Úgy értem ezt,hogy egy pasi rengeteg féle képpen tud hívni egy lányt egy kapcsolatban (pl.:kicsim,életem,egyetlenem,szerelmem,hercegnőm,drágám stb..)

Ezeket nyilván egy lány nem mondja a pasinak mert valljuk be elég érdekesen hangzana...De hogyan tud akkor egy lány/nő hívni egy fiút/férfit?

2017. nov. 28. 21:19
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
A hercegnőm kivételével már mindet hallottam, hogy nők mondják a párjuknak.
2017. nov. 28. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:

Becézni lehet egy tulajdonság alapján is.

És ha tetszik neki maradhat a név.

2017. nov. 28. 21:26
 3/17 anonim ***** válasza:
64%
hercegnőm
2017. nov. 28. 21:26
 4/17 anonim válasza:
100%

Már miért ne lehetne?! Rengetegszer hallottam már ezeket.

Mi a párommal egy dolog miatt legtöbbször cicának hívjuk egymást :D

2017. nov. 28. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jim szivem es Dragam x)
2017. nov. 28. 21:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
én életnek vagy nyunyesznak hívom a párom elég régóta. Néha egyetlennek is.:D nálunk ez így megy mikor minek akarom nem zavarja szerinte még aranyos is
2017. nov. 28. 21:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam nyuszinak vagy cicának is hívni bár nem sokszor plusz néha csak hülyeségből.

De a szerelmem, szivem, életem, kicsim teljesen normális megszólítás egy kapcsolatban a lánytól. De egy fiura a maci megnevezés is jó.

2017. nov. 28. 22:30
 8/17 anonim ***** válasza:

kicsim,kincsem,édes, édesem, Jóska; hé te!, szivem, szivecském, pajtim xD, életem, galambom, gerlicém, életem szerelme, mindenem, egyetlen Pistikém, az én Bélám, Mr Mókus, mókuci, mókica, madárkám, szarvasbogaram, hőscincérem, csillagvirágom, csillagfényem, tulipánom, csillagom, napocskám, holdacskám, egyetlen szerelmem, én kis pikacsum:Dxd

a cicát hallottam,hogy van,aki nem szereti

nyuszifülhöz, nyuszi, nyuszó, nyuszkó, nyuszkókához nem tudom a hozzáállást.

2017. nov. 28. 22:39
 9/17 anonim ***** válasza:
mucikám,mucóka, mackóka
2017. nov. 28. 23:05
 10/17 anonim ***** válasza:
*ja és pl vannak,akik manózzák egymást,de ők tényleg olyanok:)
2017. nov. 28. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!