Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen indokkal írjak rá egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen indokkal írjak rá egy csajra?

Figyelt kérdés
Én 18, ő 16 éves.

2017. nov. 27. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak úgy szimplán írj rà hogy szia legyél kedves, mond neki hogy szépnek tartod ezért senki nem küld el. Max ha többet beszélgettetek már és nem jössz be neki akkor lekoptat. Vagy ha ismered azt a lányt kérdez közös témáról.
2017. nov. 27. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezz valamit ami miatt felkeltheti az erdeklodesedet peldaul

Szia

Te szeretsz hoembert epiteni:D

Jo persze ne ezt hanem olyat ami teged jellemez

2017. nov. 27. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindig élőben szerettem csajozni. Persze amikor bekerült minden háztartásba a net, kipróbáltam azt is. Akkor arra jöttem rá, hogy valami meghökkentőt kell írni, különben megy a levél a kukába, hiszen a csajok naponta százával kapják az ismerkedési szándékú leveleket. Ezért én megkérdeztem a kiszemelt csajtól (főleg, ha városi volt), hogy lehet-e a környékükön tyúkot lopni? Először természetesen rosszat feltételeztek rólam, mindenféle redvás cigánynak gondoltak, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy felfigyeltek rám. Piszkálta a fantáziájukat, hogy ki lehet ez a fura fazon, aki ilyet kérdez tőlük. Aztán néhány gyalázkodó, egyszavas üzenet után lassan párbeszéd alakult ki, onnan meg már nyert ügyem volt.
2017. nov. 28. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!