Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akar valamit? 18/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit? 18/L

Figyelt kérdés
Van egy baráti kör, amiben benne vagyok és bekerült egy idősebb férfi, azt hiszem 42 éves. Rettentően normális, és iszonyatosan jól néz ki, ahhoz képest, hogy mennyi idős 5-6 évet letagadhatna, a nők konkrétan bomlanak utána, de nem csajozógép. Nagyon megtetszett már elsőre, irtó sármosan tud nézni. Egyik nap odajött hozzám, mikor karaoke esten voltunk ugye a barátokkal közösen, hogy milyen jól énekelek és hogy ilyen hangokért ölni tudna. Többször szemezünk, rengetegszer lavsint nekem és félmosolyra húzza a száját. De egyszerűen nem merek és nem is akarom kezdeményezni. Szerintetek csak barátkozik vagy vannak szándékai felém? Köszi a válaszokat, és kérlek a zsebpszichológusok ne jöjjenek az apakomplexussal, mert sosem jöttek be idősebb pasik, apámmal együtt is élek és nagyon jó a kapcsolatunk.

2017. nov. 26. 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Max megakar fektetni, de ezt csak ő tudhatja
2017. nov. 26. 22:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Őszinte válasz kell? Biztosan szívesen dugna veled, de egy ilyen kapcsolat 18-42 sose lesz igazán jó kapcsolat. Ha neked elég az, hogy egy apád korosztályába tartozó hapsival dugsz és töltöd el a fiatalságod idejét, akkor hajrá. Én nem javaslom. Kalandnak se tartom értelmesnek. Mire jó az, ha később megmarad emléknek az, hogy egy 42 éves megdugott... de a te hülyeséged, a te életed...
2017. nov. 27. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Az is sokat elárul rólad, hogy mondjuk egy 30 év alatti pasival nincs normális kapcsolatod 18 évesen, hanem 42 évesen jár az agyad. Persze tudom, hogy ha egy csaj valami hülyeséget a fejébe vesz, akkor teljesen mindegy mit javasolsz neki, úgyhogy tök fölösleges is volt kiírnod a kérdést.
2017. nov. 27. 12:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, de... egy hónapja szakadt meg az egy éves kapcsolatom a 22 éves barátommal, és tisztáznám, hogy nem akarok a 42 évessel járni. Csak egy szimpla kalandra vágyom, egy kis felejtésre. Nem kell mindenkire azonnal a rosszat mondani :)
2017. nov. 27. 15:36
 5/5 anonim válasza:
Bár a korkülönbség tényleg nagy és nem túl megszokott, de hogyha csak egy kis "felejtés" kell, de nem akarsz vele járni akkor tedd azt amit Te akarsz. :) Élni kell. Bajba már nem kerülhet senki sem emiatt mert 18 vagy.
2017. nov. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!