Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit kapnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit kapnátok szivesen a szívetek választotjátol?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy már minden ajándék ötlettem eldobtam szülinap nèvnap évforduló meg ilyeneknél (plüss ,virág ,édesség, foto album stb) es most igy karácsony elött állok a pácban mert nem akkarok 2 ugyan olyan ajándékot adni...

Gondoltam már ilyen karacsonyi ajándék kosára de egyszereűen sehol se találtam olyat amit szivesen adnék... ezt igy értsétek hogy a legtöbben van 3L bor vagy koktél😂

A másik amire gondoltam az egy telefon tok lenne (tudjátok igy lehet nyomtatni rá képet) de ez ugy magában még is csak nem nagy cucc....

Szval lányok ötletek ti még minek örülnétek?!?!

Egy kis segitségnek adok egy rövidke leírást:

-imádja a kutyákat,nyuszikat

-14 éves

-van kutyája szóval meg egy kis kutyát nem veszek neki

-nagyon pörög

-fél nap azt kerdezgeti hogy jol áll e a haja

-szereti az édességet de nem az a fajta aki hányásig tömi magát (mértékkel eszik)

-szereti a világos szineket

-nagyon vidám

A válaszokat előte is köszi! Bármi eszedbe jutt még ha a legretardáltabb ötletted is nyugodtan ird le! Hátha abbol beugrik valami jó ötlet!

2017. nov. 25. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Allatkert,vagy valami nyuszi simogato?

Vaaagy elmehetnetek egy menhelyre setalni vinni kutyusokat,igy boldog toluk Es Meg attol is h segitett nekik. Ax elmeny a legjobb.

Meg leirhatnad neki a szep tulajdonsagait. Esetleg egy egy esetet,amikor masnak oromet okozott stb ez ax irany

2017. nov. 25. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
A telo tok jó ötlet és a kosár is. Készíts neki te egy kosárkát/dobozt: személyes telo tokkal, pár kedvenc csoki, valami a kedvenc hajápolóiból, vagy csatok, fésű, hajpánt ha szereti az ilyen csecsebecséket,egy nyuszis/kutyusos kulcstartó és kész is a személyes ajándékkosár.
2017. nov. 25. 23:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a barátomnál még nem lőttem el ezeket az ötleteket :P amúgy a páros bögre pl nagyon aranyos vaagy lehet olyan pólót rendelni ami ilyen barát/barátnős amúgy ha esetleg tényleg nem lenne sok ötleted írj nyugodtan privit nekem 14/L
2017. nov. 26. 08:17
 4/4 anonim válasza:
Vidd el valahova vagy karácsonyra egy parfüm szerintem tökéletes vagy most van az a divat hogy mindenki kristálykarkötővel ajándékozza meg a másikat az is lehet egy jó opció szerintem.
2017. nov. 28. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!