Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok. Van egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gmgmniap4 kérdése:

14 éves vagyok. Van egy lány akivel együtt focizok. Nagyon tetszik nekem de nemtudom hogy én tetszek e neki? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval együtt focizunk és edzéseken velem szeret lenni egy csapatban (nem én vagyok a legjobb fociban) és nevet a vicceimen. Random néha megemlít egy poént amit mondtam neki és elkezd nevetni. Amikor gólt rúgok akkor mindig azonnal lepacsizik velem de a csapatból csak velem. Valami ötlet, hogy biztosan megtudjam az érzéseit, hogy tetszem neki vagy csak barátként kezel. Köszönöm!

2017. nov. 22. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a szemeit miközben veled beszél, ha nagy a pupillája akkor az is egy jel lehet vagy ha pl.: leutánozza a mozdulataidat(tükörreflex). Meg figyeld meg a testbeszédét (én általában mindig abból veszem észre ha tetszek egy srácnak) 17/l
2017. nov. 22. 20:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ment a zöld kéz! ;) Még jöhetnek válaszok! :)
2017. nov. 22. 21:33
 3/4 anonim válasza:

Figyeld meg a lábait!

Ha a lábfejei egymástól távolodnak, akkor nem biztos, mivel nem teljesen rád figyel. Ám, ellentétben, ha a lábfejei párhuzamosan állnak, akkor csak rád figyel, fontos vagy neki! ( ezt mondjuk ne bemelegítésnél nézd...)

Figyeld meg, hogy nyúl-e a hajához, nyakához, csuklójához amikor hozzád beszél, téged néz esetleg, mert ha igen, akkor egyértelműen érdekled!

Az első válaszoló után ezek már csak kisebb dolgok, de ha nagyon figyelsz, akkor még észre lehet őket venni!

Sok sikert! :)

2017. nov. 23. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. nov. 24. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!