Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány?

Figyelt kérdés

Aki nem "tömegcikk". Itt most nem csak az öltözködésre gondolok, hanem inkább a személyiségre. Nem a futókalandok tartják benne a lelket, nem a külső alapján választ. Nem festőhengerrel hordja fel magára a sminket.

Van saját véleménye, van humora, saját hobbija, lehet vele hülyéskedni. Ismeri a könyv fogalmát, szokott olvasni. Érdekli a világ, nem a facebookon lóg egész nap. Hűséges, megértő, szerető és szerethető. Egyszóval egyedi. Szeretné, ha valaki szeretné.

2017. nov. 21. 17:33
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Igen
2017. nov. 21. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik több is, csak tudod az ilyen lányok érdeklődését és figyelmét felkelteni nehezebb.
2017. nov. 21. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerintem én is ilyen vagyok.

Az a baj, hogy nekem a magamfajta srácok tetszenek(konkrétan most 1), és az ő figyelmüket baromi nehéz felkelteni/nehezen mutatják ki az érzelmeiket(akárcsak én).

Ui.:tudom, hogy az utolsó tagmondat kicsit ellentmond a kérdés szövegének, de belül én is érzek szeretetet, szerelmet, a többi rész viszont stimmel.

2017. nov. 21. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen,én is ilyen vagyok kicsit egyedi :)

16/L

2017. nov. 21. 18:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Létezem, csak a fiúk akik pont kellenének ezt nem veszik tudomásul.
2017. nov. 21. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is ilyen vagyok.

A helyzet azonban az, hogy az ilyen fiúkból is kevesebb van, ott is a többség a páwa tömecikk.

És igaz, amit előttem írt valaki, hogy egy ilyen lány figyelmét nehezebb felkelteni, mert egy ilyen fiúét is nehezebb.

16/L

2017. nov. 21. 18:43
 7/8 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok, mégsem kellek senkinek. :D Bár tény, hogy nehéz meghódítani minket, az ilyen lányokat.
2017. nov. 21. 23:03
 8/8 anonim válasza:
Jelen.
2017. nov. 22. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!