Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Na szóval,van egy lány osztálytársam aki felé már kezdeményezek egy ideje.Tehát szoktam vele beszélgetni,megkérem,hogy nézzük át dolgozat előtt az anyagot stb. Csakhogy igazából nem csak nekem jön be ez a lány hanem az egyik barátomnak is aki szintén ugyanígy nyit felé.Gyakran előfordul,hogy ezért mondjuk 3an nézzük át az anyagot és ilyenkor van,hogy képes arrébb lökni azért,hogy 2en legyenek.Meg úgy alapvetően látszik rajta a féltékenység.Én általában próbálom megőrizni a nyugalmamat,tehát nem szoktam felkapni a vízet,és általában higgadt maradok.De ti,hogy vélekedtek erről?Szerintetek alapvetően egy lány szemében az a vonzó aki kimutatja a féltékenységét,vagy aki higgadt marad mindig ebben a 'korai beszélgetős stádiumban'?Mellesleg szerintetek mit lehet ilyen helyzetben csinálni?(Főként lányok válaszát várom,de örülök ha minél többen írnak)

16,5F

2017. nov. 20. 22:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tuti a lány is észrevette a kettőtök "harcát". Nos itt lépned kéne komolyabbat, hamarabb, mint a haverod. Hívd el randira! Tudom, hogy kell a bátorság meg midnen, de ha nem te, a barátod fog rányomulni! Amikor meg "hármasban" vagytok mindig légy higgadt, ne légy bunkó a haveroddal sem. Ezt mi lányok nem díjazzuk.
2017. nov. 20. 22:45
 2/3 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szerintem nyiss felé.. ez a legjobb amit tehetsz mert mi lányok a vakberőbb fiúkat bírjuk. Áljj elé, nézz a szemébe, és hívd el valahova.. Ha visszautasítja akkor se aggódj mert nem érdemel meg téged.. Minél hamarabb elmondod neki annál hamarabb megszabadulsz a nyomástól.. 16/L

2017. nov. 23. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok, idősebb és jóval tapasztaltabb nálad, de én is azt mondom, hogy lépj egy merészet, előző be a barátod és vallj színt a lánynak :)
2017. nov. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!