Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek vonzó ha egy lány határozott és nem hagyja hogy kihasználjátok?
Ezt úgy értem, hogy van mondjuk egy fiú akinek csak arra kellenek a lányok, vagyis csak kihasználja őket. És van mondjuk egy lány (akit szintén ki akar használni), és ő megmondja neki hogy ha csak szórakozni akar vele akkor hagyja békén..
Egy ilyen után mit éreznek a fiúk?
17/L
Koszonom a valaszokat!:)
#1 Helyes..:)
#2 te aztán egy nagyon értelmes ember vagy...
#4 neem..sose hagynám..csak most egy ilyen sráccal hozott össze úgymond a sors és fogalmam sincs mit csináljak
Nekem vannak/voltak ilyen kapcsolatam, hogy nem akartam semmi extrat szexen kivul, de a partnereim is igy voltak vele(talan nem mind). Tudom, hogy ez nem a legszebb dolog, de sosem rejtegettem, hogy mit akarok, ha vegulis(nevezzuk a neven) dugni akartam. Ha ok ebben benne vannak, akkor hajra, szabad a palya. En akkor letesitek CSAK szexualis kapcsolatot, ha tudom, hogy az illeto nem kulonosebben vonz testileg, de azert nem "rossz", vagy a termeszete nem kulonosebben tetszik. Tehat van olyan, akivel "dugni" jo, de mast nem igazan. Nos ha egy olyan lany akihez ugy allok, hogy "dugni" jo, masra nem igazan kell mondja, hogy ha szorakozni akarok, akkor hagyjam beken, es kis fuzogetes utan sem sikerul a dolog, az engem nem fog jobban vonzani, mivel alapbol arra hajtok, hogy valakivel egyutt legyek, ha vele nem lehet, akkor gyorsan kell valaki mas.
Osszefoglalva:
-Nem, engem nem vonz.
-Nem ugy allok a dologhoz, hogy kihasznalom a lanyokat, mivel ebben az esetben ok is kihasznalnak engem, mivel ez az egesz kolcsonos. En mar az elejen tudatukra adom, hogy a szexre megy a jatek, ha benne vannak, akkor benne vannak, ha nem, akkor johet a kovetkezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!