Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt zavarban? Jól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt zavarban? Jól tettem, hogy nem adtam?

Figyelt kérdés

Október végén-november elején szakítottunk a barátommal. Szerdán volt a nyiltnap a sulimban!

Kedden este rámírt, hogy holnap csak a barátaimra lesz időm. Mondom okés ha így tudod előre a napod. Aztán még beszélgettünk pár szót, majd leírta, hogy az a lényeg, hogy nem akar tőlem semmit. Erre már nem is irtam neki vissza semmit!

Aztán másnap, a nyiltnapon első óra után elmentünk egymás mellett konkrétan, összesen annyi volt, hogy mélyen egymás szemébe néztünk.. Aztán következő szünetben nem találkoztunk majd az utána valóban az egyik közös barátunkkal beszelgettem amit ő látott de nem mondott semmit. Az utolsó szünetben ugyanezzel a közös barátunkkal mentem fel a II. emeletre mert ott volt órája, a barátnőm elrendezte a dolgát mi Bencével amugyis beszelni szerettünk volna egymással, gondoltam akkor nem leszek egyedül ha amugyis van társaság. Felmentünk nem messze tőlünk ott ült a volt barátom és Peti, aki szintén közös barátunk. Bencével beszélgettünk tovább majd odajött hozzánk Ákos, ő is barátunk. Nagyon jól elbeszélgettünk, nevetgéltünk minden😄 és valahogy odakerültünk a barátom elé, aki zavarban volt és nem tünt valami vidámnak.. Ákos odahúzott konkrétan, hogy adjak a volt barátnomnak puszit, vegül nem adtam.

Egyébként tudni kell, hogy nem volt jogos a szakítás részéről! A barátnőm szerint kibékülünk, szeret és várta a puszim..

Miért volt zavarban?

Hülye kérdes, de ezek után kibékülhetünk? Szeret? És jól cselekedtem, hogy nem adtam puszit neki? Nagy volt a dilemma egyébkent bennem..

2017. nov. 17. 16:16
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Unalmas es senkit sem erdekel
2017. nov. 17. 18:21
 2/2 A kérdező kommentje:

Akkor miert olvasod vegig es kommentelsz?

Ha az egesz nem eedekel akkor mit keresel ezen az oldalon? Kerdeztem normalisan szerintem ami az oldal lenyege!

Szep estet!

2017. nov. 17. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!