Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám megfoni magamnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám megfoni magamnak ezt a lányt? Nagyon szeretem😐

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval akkor az lenne hogy van egy lány akivel egy osztályba járok. És nagyon tetszik nekem,még nem nagyon ismerem de ősem engem hiszen egy másik iskolából jöttem át ide de nagyon tetszik nem az a tipikus "lány" aki csak 3 kiló festékel az arcán mozdul ki a házból. Természetes szépség semmijen festéket nem használ főként ez fogott meg benne meg az hogy nem segg hülye szinte csak 5-se van meg kb 2 négyes nen teljesen tudom gogy ő csak barátként tekint rám vagy töbnek tart mint barát ő azt mondja hogy nem szerelmes belém és én nem is tudom hogy igaz e mert nem nagyon ismerem a természetét hogy egy kicsit másként viselkedne. Ő azt mondta hogy van egy fiu aki tetszik neki egy másik iskolában. De az osztálytársai azt mondják hogy látszik hogy szerelmes belém. Egyszer már volt olyan hogy nem konkrétan nekem de akkor mondta amikor ott voltam hogy elkiséri e őt valaki a buszmegálóhoz és én hülye nem kisértem el mert egy kicsit félénk vagyok. A szünetben gyakran oda jön hozzám és az új barátomhoz és beszélgetünk de ennyi szerintetek hogyan tudnám "megfogni" magamnak? Írás hibákért elnézést telefonon írtam😀
2017. nov. 16. 14:59
 1/2 anonim válasza:

Udvarolj neki.

Mai lányok, sem a fiúk nem ismerik ezt a szokást, de ha megismernétek, szélesre tárul a világotok.

Legyél vele figyelmes. Ha látod, hogy valamiben segíteni kell neki, segíts.

Vagy nyisd ki előtte az ajtót.

Vagy, vidd a könyveit.

Kísérd el a megallóig, legközelebb hazáig. Beszélgess vele, kérdez meg hogy van, hogy tetszett neki ez, vagy az.

A nők szeretnek magukról beszélni,neked csak az a dolgod, hogy meghallgasd.

Ha előzékeny vagy, el fog ámulni tőled a sok “Teccő, gyüssz” mentalitású fiú között..

Legyél úriember. Ez egy kihalt faj. De még feltámasztható

2017. nov. 16. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk,ezt megjegyezném egyébként ,zárójelben.
2017. nov. 16. 15:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!