Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogdosas edzes kozben? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogdosas edzes kozben? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 eves vagyok es sportiskolaba jarok . Napi 3-4 oras edzeseink vannak es kb 4hete lejonnek hozzank edzesre a felsobb evesek segiteni.. van egy srac tetszik mar regebb ota.. mindig o all oda nekem segiteni (maguknak valasztjuk a part es o szokott hozzam odajonni) ha mashova osztjak reklamal h velem szeretne lenni .. 2 hetig tokjo volt nagyon jokat beszelgettunk kozben es tenyleg nagyon sokat segit h fejlodjek.. hallottam pletykakat h bejovok neki os de errol nem kulonosen beszeltunk .. neha talalkozunk suli utan egy mekire.. viszont kb 2 hete mikor fel kellett emelnie derekamnal fogva mikor lerakott megfogta a fenekem.. mondom oke semmi edzes ez is hozzajar biztos veletlen volt. Aztan egyre tobbszor volt h mefogta a fenekm mostmar markolgatja is .. eloszot ellenkezdtem de mivel meg nem volt baratom es szuz vagyok jol esik h valaki “torodik velem” van h kikeser az oltozobe es amig megmosom az arcom atolel es ugy fogja a hasam vagy a fenekm.. egyaltalan nem tartom magam tiniribinek hiszen tenyleg meg baratom se volt senkinek nem hagyom h hozzamnyuljon tole megis jol esik.. szerintetek belemenjek ebbe a tapizos dologba vagy ink hagyjam es szoljak ra? (PRIVATOK IS ELFOGADOK!)
2017. nov. 15. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
92%

Nem igazan vagyok rá büszke de én ugyanúgy voltam mint te az első barátommal hozzáteszem még mindig eggyütt vagyunk. De az elején úgy volt hogy mindig mindenhol fogdozott még ott is. És bár nem akartam mármint az eszem ellenkezett mert hát még se vagyok kva se rbanc de mégis jól esett.

De azért hülyeségekbe nem menj bele. Lehet hogy még eggyütt lesztek. Ezek alapján.

16l

2017. nov. 15. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Mindenki saját maga hibáival legyen tisztába elöször is szerintem.
2017. nov. 15. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
#3: TIsztában vagyok velük, de attól még te nem leszel kevésbé ribi. :)
2017. nov. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!