Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek is igy van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek is igy van?

Figyelt kérdés

Aki nem talal magának part, akar tinedzser akar felnott korban,az nem tud atlepni a felnottkorba. Ugyanis a felnottkor pont ez adja, felelosseg vallalas, eltartani a csaladot, feleseg stb.

Akinek nincsen, es nem tapasztalja meg hogy milyen egy kapcsolat, az benne ragad az ugynevezett , kaamaszkor ea felnottkor kozott, ugy mint en.

25-eves vagyok soha nem volt kapcsolatom, de ugy erzem magam mint 16 evesen.

2017. nov. 12. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak ha foglalkozik a témával. Akit hidegen hagy, hogy van-e párja, az felnőttként is tud viselkedni. Aki szeretné, hogy legyen, de semmit sem tesz érte a hisztin kívül, az jó hogy nem minősül többnek egy gyereknél.
2017. nov. 12. 13:14
 2/6 A kérdező kommentje:

Ferfi vagyok vagyis srac vok 25 eves, de nehez egy sracnak a mai vilagban kapcsolatot szereznie, nokent ez mas,lanyoknak konnyebb tinedzsereknek is, mert egy lanyra jut kb 1500 srac.

Azert nonek azerr lesznek eretebbek elobb a csajok,mert hamarabb megtapasztalnak sok mindent, ellenben egy sraccal.

2017. nov. 12. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy a lányoknak könnyebb. Egy normális lánynak ebben a világban már nagyon nehéz megtalálni a hozzá illő fiút.
2017. nov. 12. 13:33
 4/6 A kérdező kommentje:
En normalis vagyok csak nem vok szep meg gazdag megse talalok. De ha a lanyok, a normalis sracokhoz csendesebb visszahudo sracokhoz akik nem az elso tema a du..as nmeg a sex is odamennenek, akkor talan egy normalis parkapcsolat is szulethetne. Csak a lanyok nem akarjak vagy nem figyelik, vagy nem is erdekli oket az ilyem, aztan pamaszkodnak hogy nincs normalis srac, pedig van ,csak azok nem magydumasuak.
2017. nov. 12. 13:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Csak a lanyok nem akarjak vagy nem figyelik, vagy nem is erdekli oket az ilyem, aztan pamaszkodnak hogy nincs normalis srac, pedig van ,csak azok nem magydumasuak.

És arra nem gondoltál, hogy az olyan lányok, akiknél nem számít a pénz, meg a külső, azok nem fognak odamenni egy sráchoz sem? Ha talán férfi lennél, és vennéd a bátorságot (meg mondjuk megtanulnál írni helyesen), "akkor talán egy normális párkapcsolat is születhetne". Meg mondjuk sokszor az ilyen lányokat ti észre sem veszitek. Annyira imádom, amikor az emberek másokban keresik a hibát, és nem saját magukban.

2017. nov. 12. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Érdekes, én sem vagyok se jóképű se gazdag, mégis több barátnőm volt már. :D Látod erről beszéltem az első válaszomban, hogy csak hisztizel, de mást nem csinálsz. Normálisnak nevezed magad, de 25 évesen olyan a helyesírásod mint egy 8 évesnek. Ha annyit nem teszel meg azért, hogy normálisként jelenj meg az interneten, hogy pár ékezetet odabaxarints a betűidre, elbírom képzelni mit teszel azért, hogy barátnőd legyen. :D
2017. nov. 12. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!