Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan, akinek a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan, akinek a plátói szerelem jelenti a nyugalmat?

Figyelt kérdés
Az igazival folyton csak gond van, de a plátói, a tudat, hogy bár sose lehetünk együtt, de emellett sose csalódhatok benne, nem fogok kiábrándulni belőle, nem fog visszautasítani, mert nem is tud a létezésemről, így nyugodtan álmodozhatok róla... :D
2017. nov. 11. 19:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én örülök, hogy most csak plátói "szerelmeim" vannak, bár hiányzik már egy barát.
2017. nov. 11. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Ugyanez, csak barátnővel. Hiányzik, de ami eddig járt az egész szerelem dologgal, a sok stressz és hasonlók, na az nem.
2017. nov. 11. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Én már ott tartok hogy a legjobb amikor nincs semmi, és ennek tudsz örülni. Nálam szerelmi drámák követték egymást az utóbbi években szorosan egymás után, most örülök hogy végre tudok magamra is koncentrálni egy kicsit zavartalanul :D 20f
2017. nov. 11. 20:39
 4/13 anonim ***** válasza:

#1-es vagyok.

Nah igen, egy kapcsolatnak nagyon sok hátránya van. Annyi sz@rral jár. 99%, hogy csak csalódsz a másikban, és a végére már átkozod magad, hogy egyáltalán belementél. Az egész egy kib*szott körforgás, és a végére mindig egyedül maradsz, eggyel több sebbel.

2017. nov. 11. 20:53
 5/13 A kérdező kommentje:

3-as, ja, hasonló, az ilyesmi csak leszívja az ember energiáit. :D

4-es, és nem is csak egy kapcsolatnak, már annak is, ha beleszeretsz valakibe. Bár néha jó hatása is lehet egy csalódásnak, mikor már nem stresszelsz rá annyira az egészre, mert úgy vagy vele, hogy ha folyton ez történik, akkor jobb leszarni a g..ibe az egészet.

2017. nov. 11. 21:04
 6/13 anonim ***** válasza:
Még csak viszonzatlanom volt de most megint semmi. Végre :D Nem is hiányzik.
2017. nov. 11. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem teljesen a plátói hiányzik. Inkább egy olyan állapot, ahol mindketten érzünk egymás iránt valamit a lánnyal, de valami miatt ki kellene zárnunk teljes mértékben a testiségeket, abban van valami mágikus cucckombó, ami nagyon tetszik (voltam már ilyenben :P).
2017. nov. 11. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Hát, igazából a igazán szerelmes még nem nagyon voltam, szóval ebben nincs tapasztalatom, de ha csak tetszik valaki, az is épp elég kimerítő néha. Hát, igen. Egy idő után megszokottá válik a csalódás, és egyre kevesebb idő lesz felállni belőle. Aztán eljön az a pont, hogy csak legyintesz egyet, és várod a következő pofont.

2017. nov. 11. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Same

Valahogy úgyérzem ahányszor kozelebb kerülök egy fiúhoz elmúlik a varázsa. Nem tom hogy lesz így valaha is barátom lol

2017. nov. 11. 22:33
 10/13 anonim ***** válasza:
Van-van 19/L
2017. nov. 11. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!