Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszik nekem? És...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszik nekem? És én neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy évfolyamtársam, akit alig ismerek. Csak a keresztnevét tudom, hogy melyik osztályba jár, és ennyiben ki is merült a vele kapcsolatos információim listája. Egy nyelvi csoportba járunk, és szinte minden órán azt akarja, hogy legalább egy kicsit rá figyeljek. Legutóbb például azt találta ki, hogy ijesztő vagyok, és amikor csak meglát, azt mondja nekem, hogy fél tőlem, csak hogy megszólalhasson. Előttem ül, és amikor a tanárra próbálok figyelni, ő mindig úgy hajol, helyezkedik, stb., hogy bekerüljön a látóterembe. Dióhéjban fel akar nekem tűnni, csak fogalmam nincs, miért pazarolja erre az idejét. És először idegesített, sőt van, hogy még mostanában is, de már nem annyira, mint eddig. Most már inkább vicces, mint idegesítő, és amíg régebben mérges voltam, ma már nevetek rajta, bár igyekszem elfojtani, amennyire tudom. Igazából nem mondom, hogy nem szimpatikus, de nem vagyok biztos benne, hogy tényleg meg akar ismerni (csak nem tudja, hogyan kezdjen velem beszélgetni, mert egy kicsit visszahúzódó vagyok), vagy szimplán csak feltűnési viszketegsége van, és imádja, hogy csesztethet valakit. Szerintetek tetszem neki? És nekem ő? Tekintve, hogy 0 tapasztalatom van fiúk terén, nem tudom, milyen érzés.

Normális válaszokat várok, köszönöm!

2017. nov. 10. 23:14
 1/2 anonim válasza:
Sajnos enyiből nem derül ki de elég nagy a külöbség a tetszés és a cseszegetés között. Ha mindenkivel igy viselkedik akkor valoszínű csak hülyúl veled. Ha olyanokat is momd ami bántó csak cseszeget. Ha te vagy az egyetlen akinek fel próbál tünni valószínűleg érdeklődik irántad. Ha humorosan beszél veled de ott vannak a szavaiban a kedvességek és a bókok akkor érdeklődik irántad. Ha neked már nem idegesítőnek hanem aranyosnak tűnik te is érdeklődsz iránta. Ha örülsz a társaságában lenni érdeklödsz iránta. De vigyázz nagyon nagy az esély hogy csak ugrat. Ne hamarkodj el semmit. Direkt nem használtam a szereted szót mert túl korai lenne.
2017. nov. 10. 23:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Mindenkivel hülyül, de nem így. Csak nekem próbál feltűnni valamiért. Az túlzás, hogy jól érzem magam a társaságában, mert nem szoktunk beszélgetni. Egyszerűen csak már nem olyan idegesítő számomra, inkább vicces.
2017. nov. 10. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!