Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelkes önkéntes? Bátor vállalk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkes önkéntes? Bátor vállalkozó?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyik jó barátomnak keresek a szombati szülinapjára lányt, akit vihetne magával xD..

Ahogy az így jártam anyátokból ismerhető az ajánlás, én is ugyanúgy ajnálom a szülinapost :D NEm kell semmit se tenned csak legyél jó fej vagy mit tudom én, szereti a pici lányokat az nem árt ha alacsony vagy, jeletkezőket privátban várom, KÖSZ!

OFF: HA esetleg pedo vagy akkor benézted mert a srác 18 lesz, illetve leszünk egy jó páran szóval lehet nem lenne elég a merevséged!!!

Illetve sokan gondolhatják hogy jómagam is az vagyok, erre csak azt mondhatom egy szóval hogy lehethogytalán :OOOO (amúgy nem vagyok ) vagyis nem tudok róla. YAaaaaaah legyél Budapesti az nem árt, ha csak nem szeretnél sokat utazni, nah szép estét mindenkinek.

Igen nem kell okoskodni válaszokban, tudom hogy törlik reggelre, NEKED SZÓLTAM ÖREG ne kezdd már el a válasz írását mert látom hogy csak beszólni szeretnél ._.

F

2017. nov. 9. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Bár budapesti lány vagyok, azért így egyedül nem mennék idegen társaságba :)
2017. nov. 9. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Sima. Én pont egy hét múlva leszek 18. Szőke vagyok 164cm 63kg ha így oké vagyok csapathatjuk
2017. nov. 9. 22:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez laza :DDD
2017. nov. 9. 22:30
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as megkérdezem itt mert nem igen jön le a válaszodból, de esetleg te is jönnél? :D nem vagyunk olyan elviselhetetlenek, habááár én egy időután kifejezetten fárasztó vagyok a hülye vicceim után, de túllehet élni :D Legalábbis még senkit nem temettem el emiatt.
2017. nov. 9. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Tyhűűű nekem holnap suli, szóval megyek aludni emberek de aki komolyan gondolja az írjon rám kérem mert biztos vagyok benne hogy törlik..

Egyik jelentkező kamunak hiszi a kérdést, biztosíthatok mindenkit hogy kellő bizonyítékkal támasztom majd alá a komolyságomat a kérdéssel kapcsolatosan, de most előtte alszok egy jót, aki ezt olvassa és esetleg aludni megy annak jó éjszakát és szép álmokat kívánok :D ALonziii

2017. nov. 9. 23:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Ehhhh akkor majd utkozbe szedek fel neki valakit a villamoson xd fas*om..
2017. nov. 10. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok sikert
2017. nov. 10. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Na? Lett valaki?
2017. nov. 11. 12:16
 9/9 A kérdező kommentje:

2 embernek is elküldtem a facebook linkjét, meg a sajátomat is :D Szóval vagy nincs elég vér a nem létező pucájukban vagy pedig csak nem voltunk nekik szimpik :D (habár én maszkban vagyok, így max Sanyi nem lehetett szimpi nekik xD) ..

No mindegy a lényeg, hogy innen nem sikerült szerezni :) de már úgyis mindegy, 40 perc és indulunk már páran a helyszínre, szóval max útközben szedünk fel valakit.

2017. nov. 11. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!