Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szerintetek a fogszabály...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek a fogszabályozós lányok vonzóbbak?

Figyelt kérdés

2017. nov. 9. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy lány aranyos, akkor fogszabályzóval is aranyos, ha pedig ronda, akkor a fogszabi sem segít rajta.
2017. nov. 9. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Hát nem is haragudj, nem tudom milyen válaszokat vársz erre a kérdésre, de... Most őszintén....

"Igen, szerintem vonzó az, ha egy lánynak fém van a szájában, attól szebb az arca, és vonzóbb az alakja, meg a személyisége is".

Vagy " Nem, az nálam kizáró ok, ha valaki rendbe akarja tenni a fogait".

Ez az egész annyira egyéntől függ... Alapjáraton nyilván, akinek fogszabályzója van, gondja akadt a fogaival, nem álltak jól vagy valami. Ez nem túl nagy előny. Viszont rengetegen vannak, akiknek jól áll.

Ettől függetlenül ez nem egy divat, szegény fogszabályzósok szenvednek eleget a fémmel a szájukaban. Nem túl kellemes.

Két barátnőm is van, akik fogszabályzósak, egyikük gyönyörű, másikuk nem különösebb szépség.

Ez nem ettől függ. Vagy persze nem tudhatom, lehet a fiúk mostmár ez alapján ítélik meg egy lány szépségét, vagy vannak, akik erre izgulnak... De én speciel az ilyen fiúkat 5- 10 m távolságból tanulmányozom, és ennyi bőven elég is.

Vagy miért gondolod ezt, hogy a fogszabályzó vonzó? Nem értem az egészet....

2017. nov. 9. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Nekem valamiért nagyon tetszenek a fogszabis lányok.
2017. nov. 9. 21:10
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem nem. De az eredmény biztosan szép lesz.
2017. nov. 9. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Az a tapasztalatom, hogy általánosságban vonzónak találják.
2017. nov. 9. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem cuki tud lenni, vagy nekem szexepilem :)
2017. nov. 9. 23:08
 7/11 anonim ***** válasza:
22%

Ahogy az első írja.

Nekem nem tetszene.

De amikor micsodájára cuppannál azért vedd le, ha lehet. Sérülést okozhat.

2017. nov. 10. 12:54
 8/11 anonim válasza:
62%
Nekem nagyon bejönnek a fogszabályzós lányok, persze ez arctól, megjelenéstől is függ.
2017. nov. 10. 14:12
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Áhh, a szájkosár. Na az vonzó.
2017. nov. 12. 11:03
 10/11 anonim ***** válasza:
#7, te most csak vicces akartál lenni vagy komolyan ilyen ostoba vagy?
2017. nov. 12. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!