Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek ismerkedni? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek ismerkedni? 16/L

Figyelt kérdés

Most kezdtem a gimit, új környezet, új emberek..stb

Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nagyon visszahúzódó lettem. Ezt már mások is szóvá tették, hogy nem kezdeményezek senkinél. Régebben egyáltalán nem érdekelt, hogy nem volt (rendes) barátom, nem csókolóztam meg semmi. A baráti körömben pedig már mindenkinek megtörtént az első csók, vagy több is. Tudom, hogy fiatal vagyok és ráérek, de ha később is ilyen félénk leszek, akkor nem lesz velem senki. Ez ellen pedig nem tudok mit tenni. Valamiért azt érzem, hogy ha elmegyünk valahova például a legjobb barátnőmmel, akkor mindenki őt nézi én meg láthatatlan vagyok. Pedig nem gondolom magam vészesen rondának, szóval nem értem miért van ez. Más is érzett már így?

2017. nov. 9. 20:43
 1/3 anonim válasza:
80%
Szerintem nem maradsz majd mindig ilyen. Egyszer csak elmúlik, vagy találsz valakit, aki majd kezdeményez helyetted.
2017. nov. 9. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez változni fog a jellemeddel együtt az évek során, én is körülbelül 15-16 évesen lettem jóval introvertáltabb, mint előtte, önbizalomhiányom volt. Aztán valahogy elmúlt teljesen. Nem kell félni, észre fog venni így is az aki észre akar, és a kicsit visszahúzódóbb lányokat általában a kicsit értelmesebb/érettebb srácok szokták kedvelni :) 20f
2017. nov. 9. 21:29
 3/3 anonim válasza:
Szia...velem is ez van,pontosan ez,félek attól,hogy mások mit gondolnak,és félek hogy mindig a melettem lévőt nézik,de nyugi szerintem megtalálod majd azt aki szeret.Még nem volt pasim nekem sem,nem is tetszettem senkinek aki elmondta volna,sőt van egy ikertesóm is aki mindenkinek tetszik és ez elég szar érzés,én is csak reménykedem a saját jövőmmel kapcsolatban...te is tedd ezt!
2017. nov. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!