Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz hogy még nem volt még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy még nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Tudom hogy fiatalon még hülyeség de nekem még szinte puszi se volt és körülöttem az osztálytársaimnak mind volt csaja. Én azt gondolom hogy még korai de azért szeretnék véleményt kérni!12/F

(Hülyeségektől kíméljetek)

2017. nov. 6. 21:16
 1/6 CFB ***** válasza:
38%

Hát, 21 évesen már lehetett volna barátnőd. 😅

De ha nem, az sem baj. Aki igazán szeret, azt nek az fogja érdekelni, hogy hányszor cseréltél már nyálat másokkal.

Ha cikiznek miatta, hazudhatsz(csak hihetően), vagy egyszerűen ne foglalkozz vele.

2017. nov. 6. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hazudj. De ha olyan a társaság, ahol ezért kicikiznek, akkor megengedett egy kis hazugság, de úgy, hogy " Ő MESSZE LAKIK ÉS MÉG NYÁRON TÖRTÉNT" Vagyis legyen benne, hogy MESSZE LAKIK, és, hogy régen, esetleg nem is olyan régen volt. Ja és a csajnak nem lehet FACEBOOK-ja egyszóval nem nézhetik meg a "csajod" és ne is kamuzz, hogy ez meg az volt a barátnőd, mert így csak te fogsz rosszul járni.
2017. nov. 6. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Inkább ez a mai világ a gáz.
2017. nov. 6. 21:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mar 12 evesen smacizni akarnak? Na jo nem alszenteskedek itt, anno meg 15 eve azert mi is odacsaptunk volna a lovak koze, bar suli utani csuzlival lovoldozest, focizast, rohangalast biztos nem adtuk volna fel egy lanyert sem. 1-2 puszi azert elcsattant itt meg ott, akkor is, de nem ez volt meg 12 evesen a legnagyobb cel. Tehat en igy felnott fejjel kijelentenem, hogy nem, nem gaz, miert lenne az? 12 evesen.. Ne mar.
2017. nov. 7. 00:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Az osztálytársaim szerencsére nem cikiznek és köszönöm az egyetértő szavakt mert én is így gondolom!
2017. nov. 7. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Hidd el még 11.-ben is az oszályba max 2 nek volt csaja és az se 11-12-13 évesen hanem inkább 15-16-17 évesen
2017. nov. 17. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!