Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csalódás lenne számotokra vagy sem?
Figyelt kérdés
Egy srác küldi az apró jeleket,hogy nem nézek ki rosszul,bejövős is lehetnék. Nem vagyok vékony,szóval nem bomba csajra számít. Nem tudok mindent takarni,amit szeretnék,viszont általában figyelek arra,hogy a hasam takargassam. Nagyon nagy csalódás lenne ez nektek,srácok?
amúgy még így is látszik,hogy nincs lapos hasam
Vagy ha jeleket küldtök,ez már rég nem számít??
2017. nov. 5. 15:03
1/2 anonim válasza:
Szerintem felesleges becsapni, úgyis egyszer észreveszi. Egyébként nem minden srác szereti a vékony lányokat úgyhogy ez majd kiderül.
2/2 anonim válasza:
Tehát, aki nem vékony, az már nem is lehet bomba csaj? :D Hidd el, hogy tudnék rengeteg olyan lányt mutatni neked, akiken van felesleg, nem is kevés, mégis eszméletlenül jól néznek ki. Szerintem sokkal vonzóbb, ha van mit fogni egy lányon, és nem zörögnek a csontjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!