Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. A gimiben van egy fiú, aki az évfolyamtársam /18éves/, jártunk 4 hónapig. Boldogok voltunk, de dobot a húga barátnőéért, aki szakított vele, mert a húga bekavart nekik...Vissza akart jönni hozzám, hogy kezdjük elölről, de én nemet mondtam. Majd 1 hét elteltével elhívott a szülinapjára. A buli után ottmaradtam segíteni rendbe rakni a lakást és egyszerűen nem bírtunk ellenállni egymásnak. Azóta köztünk barátság extrákkal van. De ez csak egy hónapban egyszer fordul elő,/amikor találkozunk sulin kívül/. Suliban, amikor olyan van, akkor váltunk pár szót. De sulin kívül, olyan mintha szégyelne. Amikor ott kint vagyunk a suli előtt, akkor szokott köszönni. De, ha kimegyünk boltba kettesben, akkor meg külön úton megyünk vissza a suliba, mintha nem is együtt mentünk volna ki. És ez annyira rossz, nem tudom, hogy mit tegyek, már többször is rá kérdeztem, hogy miért csinálja ezt, de nem adott semmijen konkrét választ.

Rosszindulatú és faragatlan válaszokat nem kérek.

2017. nov. 4. 22:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Hanyagold. Úgy értem fejezd be ezt, csak magadnak teszel rosszat. Majd lesz másik, aki normális.
2017. nov. 4. 23:20
 2/3 anonim válasza:
Ez egy olyan eset, ahol neked kell erősnek lenned, és nemet mondani neki, még ha szereted is. Mert ha ő is szeretne nem csinálná ezt veled, hanem minden további nélkül felvállalna téged, és nem rejtegetne. Csak kihasznál téged, hogy amikor neki jó te pattanj, és állj rendelkezésére. Szerintem nem érdemes tovább küzdened érte, csak ha mind a ketten akarjátok, akkor lenne értelme. Az meg, hogy nem válaszol a kérdésedre, avagy nem is látja hogy mit csinál veled, mire fel kérdezed, megint csak ezt támasztja alá. Sok sikert!
2017. nov. 5. 13:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van! Felesleges tovább küzdenem, egy olyan valakiért, aki kihasznál. Holnap találkozom vele és személyesen a szemébe megmondom neki, hogy befejeztem. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. nov. 10. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!