Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek beszéljek vele, vagy ne?
2 barátnőm tisztába volt vele, hogy nekem tetszik az a scrác, és ez valahogy a fiú fülébe jutott, hogy Ő valakinek bejön, és addig fagatta a 2 lányt amig ők addig mondtak neki mindenféle információkat, hogy a fiúnak simán leeshetett, hogy én vagyok az a személy, ha nem hülye, már pedig nem az. Csak az a rossz, hogy tudom, hogy neki más tetszik...
Remélem aránylag érthető lett
Hazudozással nyitni nem lenne a legnyerőbb lépés.
Amikor találkozol vele, egyből szólítsd meg, beszélgess vele valamiről (idő, házi, suli, bármi), aztán kérdezd meg, nem akarna-e hazakísérni / dumálni suli után / akármi.
Ha igent mond, örülsz. Ha nemet mond, nem örülsz, de legalább túl vagy rajta.
A barátnőidet meg jobban válogasd meg.
Hétfőn állj elé, es mondd a kovetkezot: “Szia. Eleg kínos dolog történt: azt hallottam, hogy valaki kikotyogott neked valamit... Nos, az van, hogy tetszel nekem; amire gondolom mar rájöttél. En tudom, hogy neked más tetszik, es nem is szerettem volna azt, hogy tudj róla, de ha mar igy alakult, tisztázni szerettem volna a dolgokat. Ezzel az infóval nem kell semmit kezdened, ha nem szeretnél, de jobb volt ezt igy, hogy elmondtam a dolgot.” Ennyi. Ne spirazd túl, egészen biztos, hogy nem fog semmi rossz történni, ugyanolyan ciki lesz neki a helyzet, mint neked, nem hinnem, hogy utana szekalni fog.
A barátaid meg iszonyatosan szemetek. Ráadásul tudták is, hogy más teszik neki, es ahelyett, hogy hazudtak volna valamit, kitálaltak neki. Borzasztó barátok, őket dobd a francba.
Félreértés ne essék, nem szeretnék nyitni felé semmilyem formában, főleg hogy tisztán tudom, hogy esélyem se lenne. A kérdés az, hogy melyik módszerrel lenne kevésbé kínosabb, mert hogyha találkozni fogok vele, akkor biztos az lesz, hogy szívem szerint elsüllyednék a föld alá... A találkozás viszont elkerülhetetlen, mivel osztálytársak vagyunk.
És ezek után biztos, hogy alaposan megválogatom, hogy kiben bízhatom meg...
6-os nagyon szépen köszönöm a válaszodat. :)
Én is valami ilyesmi szövegre gondoltam, de magamat ismerve nagyon nehéz lesz odaállnom elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!