Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek beszéljek vele,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek beszéljek vele, vagy ne?

Figyelt kérdés
Nos a fiú, aki nekem, tetszik, az megtudta elvileg, hogy én mit is érzek iránta. Viszont ezt nagyon nem úgy tudta meg, ahogyan én akartam. Egyrészt nem most szerettem volna, másrészt meg nem azt akartam, hogy mástól tudja meg. Nem vagyok benne, hogy biztosan tudja e, ezért gondoltam, hogy tisztázok vele mindent hétfőn, vagy inkább természetesen viselkedem,mintha én semmiről nem tudnék, mert lehet, hogy ő ezt az egészet nem is tudja. Vagy arra gondoltam, hogy elhitetni vele, hogy nem érzek iránta semmit, de nem szeretek hazudni... Szerintetek mit csináljak? Tudom elég gyerekes a szituáció, de most ezzel így nem tudok kezdeni semmit...

2017. nov. 4. 19:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan tudta meg?
2017. nov. 4. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:

2 barátnőm tisztába volt vele, hogy nekem tetszik az a scrác, és ez valahogy a fiú fülébe jutott, hogy Ő valakinek bejön, és addig fagatta a 2 lányt amig ők addig mondtak neki mindenféle információkat, hogy a fiúnak simán leeshetett, hogy én vagyok az a személy, ha nem hülye, már pedig nem az. Csak az a rossz, hogy tudom, hogy neki más tetszik...

Remélem aránylag érthető lett

2017. nov. 4. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Szóval, kérdező az úgynevezett "barátnőid" által tudta meg, nézd nem barát az, aki elmond ilyen dolgokat másnak. Ebbe ne menjünk bele. És, ha a fiúnak más tetszik, akkor hagyd. 16/F Írj privátot, ha kell valami tanács.
2017. nov. 4. 20:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezen én is elgondolkodtam, és már nem vagyok abban biztos, hogy mégis kit nevezhetek barátnőmnek, és kit nem...
2017. nov. 4. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Hazudozással nyitni nem lenne a legnyerőbb lépés.

Amikor találkozol vele, egyből szólítsd meg, beszélgess vele valamiről (idő, házi, suli, bármi), aztán kérdezd meg, nem akarna-e hazakísérni / dumálni suli után / akármi.

Ha igent mond, örülsz. Ha nemet mond, nem örülsz, de legalább túl vagy rajta.

A barátnőidet meg jobban válogasd meg.

2017. nov. 4. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Hétfőn állj elé, es mondd a kovetkezot: “Szia. Eleg kínos dolog történt: azt hallottam, hogy valaki kikotyogott neked valamit... Nos, az van, hogy tetszel nekem; amire gondolom mar rájöttél. En tudom, hogy neked más tetszik, es nem is szerettem volna azt, hogy tudj róla, de ha mar igy alakult, tisztázni szerettem volna a dolgokat. Ezzel az infóval nem kell semmit kezdened, ha nem szeretnél, de jobb volt ezt igy, hogy elmondtam a dolgot.” Ennyi. Ne spirazd túl, egészen biztos, hogy nem fog semmi rossz történni, ugyanolyan ciki lesz neki a helyzet, mint neked, nem hinnem, hogy utana szekalni fog.

A barátaid meg iszonyatosan szemetek. Ráadásul tudták is, hogy más teszik neki, es ahelyett, hogy hazudtak volna valamit, kitálaltak neki. Borzasztó barátok, őket dobd a francba.

2017. nov. 4. 20:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nem szeretnék nyitni felé semmilyem formában, főleg hogy tisztán tudom, hogy esélyem se lenne. A kérdés az, hogy melyik módszerrel lenne kevésbé kínosabb, mert hogyha találkozni fogok vele, akkor biztos az lesz, hogy szívem szerint elsüllyednék a föld alá... A találkozás viszont elkerülhetetlen, mivel osztálytársak vagyunk.

És ezek után biztos, hogy alaposan megválogatom, hogy kiben bízhatom meg...

2017. nov. 4. 20:38
 8/10 A kérdező kommentje:

6-os nagyon szépen köszönöm a válaszodat. :)

Én is valami ilyesmi szövegre gondoltam, de magamat ismerve nagyon nehéz lesz odaállnom elé...

2017. nov. 4. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan beszélj vele. Az egy dolog, hogy valaki más tetszik neki, de ki tudja, hogy abból lesz-e bármi is. Legyen tisztában vele, hogy tetszik neked, aztán gondolja át, hogy tovább ábrándozik vagy belevág veled.
2017. nov. 4. 22:02
 10/10 anonim válasza:
Ne beszélj vele honnan tudod hogy megtudtad. És ha még is tudta mi bajod lesz belőle semmi csak akkor beszélj vele ha ő is akarja
2017. nov. 11. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!