Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Most akkor,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Most akkor, hogy tekintek rá?

Figyelt kérdés

Tudom hülye kérdés..

De tényleg nem tudom..

Szóval van egy baráti társaságom, hárman vagyunk lányok és kettő fiú van, az egyik fiú csak szünetekbe van velünk mert messze lakik, és ilyenkor rokonainál van..szóval nem tudom mit érzek iránta..nem jönnék vele össze mert csak távkapcsolat lenne azt meg nem szeretnék, meg fontosabbnak tartom a barátságot nem cseszném el pár hónapért mert tényleg nagyon birom..tehát tudom, hogy nem jönnék vele össze viszont ha ölelgeti a barátomnőimet féltékeny vagyok és rosszul esik, ugyanannyit ölelget mindhármunkat, de egyszerűen rosszul vagyok ha mást ölel..szerelmes sem vagyok belé, de annyira jólesik mikor megölel, külsőre nem az esetem szóval az sem lehet, hogy csak külsőleg vonzódnék hozzá.. és aaa

Ha nem vagyok belé szerelmes miért vagyok féltékeny?

Amugy a lányokkal negyon jó a kapcsolatunk szóval ezért nem utálom őket meg semmi..

2017. nov. 2. 23:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Hiáb bizonygatod magadnak vagy nekünk, kicsit belezúgtál. A külső sem minden. A belsője foghatott meg. Másrészt ez egy női tulajdonság. Kisebbségi érzet, háttérbe szorulás az adott pillanatban. Ha tényleg nem a fellángolás az oka, akkor csak szimplán nő vagy. Fogadd el mosolyogj ne csinálj balhét.
2017. nov. 3. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!