Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom engedi h a baratai ezt tegyek velem? 15/l
Sziasztok
15 eves vagyok es tobb mint fele eve egyutt vagyok a lassan 16 eves baratommal ... nagyon szeretjuk egymast es eddig a kapcsolatunkban semmi gond nem volt... regebben mar csinalt olyat h az utcan elkezdett fogdosni de szoltam neki h ne itt es megertette.. viszont voltunk most a haverjaival egy kisebb hazibuli szerusegben.. mivel o beszelgetett a pultnal en lefekudtem a kanapera majd odajott nehany haverjaval es elkezdte markolaszni a fenekem es ezt mind vegigneztek a baratai .. o nem volt reszeg de ivott a baratai mar nem tudtak hol vannak ... az egyik baratja kijelentette h all neki es h had fogja meg a fenekem a baratom azt mondta h oke de csak egy fogas gondoltam hulyulnek de nem... kesobb mar a baratom is ivott boven es a haverjai szeme lattara elkezdett a polomban nyulkalni az osszes kanos baratja ezt nezte es “elvezte” szoltam neki h alljon ne majd megforditott es ugy fogdosott h a baratai jobban lassak...ezt miert csinalta? Egyebkent szuzek vagyunk es nem is tervezzuk h lefekszunk!
Ilyet csinál és azt mondod nem tahó? :D
Értem én, hogy szereted, de azért ne legyél hülye.
Azert ez eleg durva 15, bocsanat "lassan 16 evesen".
Pedig en se vagyok oreg, 17vagyok:D
A baratodon latszik, hogy nagyon eretlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!