Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond az ha két lány tanítja egymást csókolózni, de nem szerelmesek, mert fiúkba szerelmesek?
Most képzeld el két fiúval.
Te bevennéd, hogy csak smacizni tanítják egymást és nem burnyákok?
Nem kell tanítani a csókolózást kb 1-2 perc után bele lehet jönni ha még soha sem csináltad.
Pl.: Én 14 évesen csókolóztam először, de azt mondtam a lánynak, hogy már többször csináltam meg, hogy nagyon jól megy :D. Hát az első próbálkozás nem volt a legjobb, de a 2. már tényleg olyan volt mintha gyakoltott lennék.
Emögött inkább más állhat. Lehet, hogy neked vagy a barátnődnek van egy enyhe biszex hajlama és élvezi(tek) a lánnyal való csókolózást. Persze ezzel nincsen semmi probléma, csak legyetek tisztában azzal, hogy mért csináljátok.
(én pl.: heteróként más fiúval nem tudnék semmit sem csinálni gyakorlás képpen és 10-14 évesen sem tudtam volna ...)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!