Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rocker és metálos vagyok. Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rocker és metálos vagyok. Van esélyem ismerkedni?

Figyelt kérdés
Rocker vagyok és metálos, az emrerek gyakran megbámulnak az utcán. Ezen nem akarok változtatni, mert nem zavar de attól félek, hogy sokkal nehezebb lesz szerelmi kapcsolatot építenem. Eddig még csak 2 idiótát fogtam ki, akik nyáladzanak és nyivákolnak ha nemet mondok, de normális sráccal nem nagyon találkoztam, max olyannal akivel így is-úgy is barátok vagyunk
2017. okt. 29. 23:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nyilván van akinek jobban bejönnek az alternatív lányok, van akinek kevésbé (ki hitte volna :'D) de tapasztalantom alapján a kisugárzáson múlik minden. Ha életuntan végigsétálok az utcán még jó hogy senki nem néz rám. De amikor mondjuk mosolyogva vagy csak simán jó kedvvel akkor még a nem alternativ srácok is meg-meg néznek.

Az meg hogy határozottan sétálsz, nekem is pl könnyen nagyképűséget sugall, ebben nehéz megtalálni a határt. Ha meg is találod, akkor is szerintem ez csak megnehezíti a fiúk dolgát, mert akkor egy szerényebb srác tutira nem menne oda hozzád, max valami nagydumás full magabiztos srác.

És az hogy te nem tudod hogy bejössz-e valakinek az semmit se jelent. Én pl nem veszem észre ha bejövök valakinek :D Még ha le is szólít valaki az utcán, se veszem egyből annak hogy bepróbálkozik vagy valami :D

A lényeg hogyha igy érzed magad jól, ebben a stílusban akkor ne változz meg, mert hihetetlen módon minden fiúnak más és más jön be, értelmetlen ezen agyalni 0-24-ben.

17/L

2017. nov. 1. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!