Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, az osztálytársaim csúfolnak, mit tegyek?
Eléggé szomorú hogy még a tanárod is... :/
De én azt tanácsolom, hogy állj ki magadért. nem kell hogy sulit válts! Mondd meg nekik hogy mi bajod van!
Mert mondjuk ha sulit váltol, akkor sem lesz jobb. És ha ott is csúfolnának? Onnan is elmennél? Ne így fogd fel! Állj ki magadért, nem kell vissza vádnod! Elég ha az osztály főnököddel erről próbálsz beszélni! (Tudom hogy a tanár is pitiszkál, de felnőtt. Ő is túl esett ilyeneken. Beszélj vele, mondd el hogy neked ez rosszúl esik!) Hidd el, megértik majd! :)
kezdj el mellé feketébe is járni, úgy teljes a rocker filling, ha meg beszólnak hogy kit gyászolsz kúltúráltan megmobdod, hogy "téged ha nem fogod be a pofád"
amúgy meg szólj szüleidnek, ők majd állítanak a tanáron :D
ha más nem feljelentik zaklatásért, ha nem fejezi be és kirugni se akarnák...
amúgy ne adj mások véleményére, ha látják hogy hidegen hagy téged egy idő után befejezik, csak azt lehet szivatni aki hagyja magát, akin látják hogy ideges :)
én pl nullással nyiratom a hajam heti szinten :D próbáltak szólogatni :D de ha egyszer nem zavar és nem sértődök meg azon ha pl kopasz patkánynak hívnak mit tehetnek?? :D
ez kb olyan mint ha azt mondják rád hogy fiú vagy, az vagy... és akkor mi van?? szeretsz az lenni?? ha másokat zavar az legyen az ő dolguk...
ha hosszú haj jön be neked akkor szard le a mások véleményét :D te így érzed jól magad és kész :)
Az én páromnak hosszú haja van, ő 30 éves férfi. Egyáltalán nem a hosszú hajtól leszel "lányos".
Tudom, hogy rosszul esik a csúfolás, de próbáld meg elengedni a füled mellett. Ha látják, hogy nem érdekel, megunják, és abba fogják hagyni.
A tanárnő előtt értetlenül állok, hogy lehet valaki ennyire gyomorforgatóan gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!