Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valyon tetszem a fiú osztálytársamnak?
Régen mindig csak annyit mondott a házikra , hogy kösz , vagy annyit se , régen nem kereste a társaságom , de most igen .
A házikra is köszönöm szépent mondd , azt mondja a barátnőm , hogy akár hányszor hátranéz órán , ő mindig engem figyel , ha valamit szeretne kérdezni , legyen az a világ legkisebb kérdése , mindig megérint . Mire figyeljek még , hogy biztosan tudjam tetszem-e neki vagy sem ?
A helyesírásodra mondjuk figyelhetnél.
Viccen kívül,ezekből nem lehet megmondani hogy bejössz e neki,lehet hogy csak rájött hogy addig bunkó volt és most változtatott,az meg hogy téged figyel....kétesélyes. Ha bejössz neki azt biztosan észre fogod venni,de ebből még nem lehet tudni
Köszönöm !
Igen , megpróbálom a szemkontaktust !
Bocsánat a helyesírásomért , telefonon sosem szerettem írni ":)
:D 1es hozzászóló vagyok! Semmi gáz,velem is megesik hogy leírok valami hatalmas hülyeséget,csak vicc volt :)))
Amúgy a 2es tök jól összefoglalta,keresd a szemkontaktust,de azt is lehet hogy véletlen ha mondjuk sokan vagytok egy helyen akkor úgy mész el mellette hogy a kezed mondjuk hozzáér az övéhez és akkor a reakciójából is talán le lehet szűrni valamit. Az is igaz,ha bejössz neki akkor segíteni fog itt-ott,de ha vagytok olyan jóban akkor akár burkoltan meg is kérdezheted hogy bejön e neki valaki,ha pedig nagyon király helyzetet teremtesz és még igent is mond akkor óvatosan megkérdezheted hogy ismered e a lányt :) Ha nagyon zavarban lesz akkor valószínű hogy te vagy az :) De ez csak egy ötlet,rengeteg taktika van,szurkolok nektek ;)
Köszi :)
Majd holnap megpróbálok ezt-azt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!