Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiú -lány barátság? :D
Figyelt kérdés
2017. okt. 18. 22:13
2/10 anonim válasza:
Nem tartom elképzelhetetlennek, csak nem az én életemben. Más felőlem csinálja.
3/10 anonim válasza:
Extra nélkül is van ,de kell hozzá egy kis fizikai ellenszenv.
5/10 anonim válasza:
Szerintem van, de ahogy én magtapasztaltam csak egy bizonyos ideig, vagy ha egyeltalán nem tetszik a másik az egyik félnek sem.
6/10 anonim válasza:
Van ha a másik nem akar többet.
7/10 anonim válasza:
Nemtom, ez jó kérdés :D ha pl egy csúnya srác és egy csúnya lány (Nem tetszenek egymásnak) csak barátok akkor tuti van. :D :D vagy a buzáknál is...... ha egy fiú homokozó (pl olyan mint egy nő ) akkor a csajokkal biztos kijön..Legjobb barik :D :D :D :D
8/10 Anna0728 válasza:
Nekem van egy legjob fiú bátyám :) Nagyon szeretm őt persze nem az igazi bátyám a legjobb barátom. Nekem a haverja tetszik és nagyon őszinte ember és tudom neki nem tetszik senki. Azt is tudja hogy nekem a haverja tetszik, és a haverja is tud már róla hogy ő tetszik :D (persze nem ő modta el. )
Nagyon szeretm őt, persze baratilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!