Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen volt az első szex?
Tényleg olyan, mint amilyennek mindenki mondja, hogy milyen menő megfektetni egy csajt, vagy azért a valóság nem ilyen """szép"""?
Őszintén és kort is írjatok légyszi!
15/L
Hát én komondottan nem élveztem annyira hála az akkori páromnak amit közben csinált...
Csak az első példa, hogy szerinte menő volt a hátamat véresre kaparnia pedig épp hogy levegő érte ott lent...
Aztán meg megkérdezték tőlem itthon, hogy ugyan mit csináltam... Még szerencse, hogy nyár volt és azt mondtam, hogy póló nélkül zúgtam egy nagyot betonon...
20/F
KATASZTRÓFA!!! Fel se izgultam az illetőtől, azt se tudtam, hogy bent van e pedig mindent érzek normálisan. Olyan számomra mintha meg se történt volna. Ő akarta nagyon én meg semmi vágyat nem éreztem irányába. (16 voltam)
21/F
Még nem szexeltem és nem is fogok addig, ameddig nem állok készen rá. Nem menőzésből akarom csinálni. Szerintem a szex magánügy és dicsekvés tárgya normális embernél legalábbis.
15 / f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!