Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki bejelöl egy közösségi oldalon annak van valami oka nem?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, van egy srác és találkoztatok egy "eseményen". Rá kb fél évre, esetleg pár hónapra rá bejelöl. Lehet, az az oka, mert megtetszettem neki? Vagy csak azért mert már látott? Ne nézzetek hülyének, se facebook függőnek mert nem vagyok az, nagy ritkán megyek fel oda is.
A negetív hozzászólásokat, ha lehet mellőzzük:).
2017. okt. 11. 15:30
1/3 anonim válasza:
Hát ha ilyen sok idő telik el, valszeg csak feldobott téged, aztán "Héé... őt már láttam valahol".
Aztán bejelöl.. gondolom én :D
2/3 anonim válasza:
Valahogy úgy van,ahogy az előző mondja (írta) :D
3/3 anonim válasza:
Az is lehet hogy beakart már előtte is jelölni csak nem tudta a teljes neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!