Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a barátnőm barátja "kikezdett" velem?

Figyelt kérdés
Mikor a barátnője az ölében ült, akkor is próbált flörtölgetni csak, hát na, én nem vagyok olyan, hogy a barátnőm pasijával kikezdek. Most meg rámírt, de nem válaszoltam neki. Már a barátnője testvéreivel is kikezdett és nem tudom, hogy majd hogyan legyek vele egy társaságba mert biztos, hogy még próbálkozni fog. Valaki volt már hasonló helyzetbe? Ha igen tudtok segíteni, hogy mivel tudnám lekoptatni, de úgy, hogy ne legyen kínos, mivel velük töltöm a reggeleket és nem akarok semmilyen kínos szituációt. A barátnőmnek meg nem szeretném elmondani...:/

2017. okt. 8. 20:53
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
A barátnődnek akkor ártasz a lehető legtöbbet, ha nem mondod el neki.
2017. okt. 8. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
19%

szerintem menj rá a srácra, egy kis kaland belefér

lehet összejön egy édeshármas is

2017. okt. 8. 21:09
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem mond el ezt, a vèlemenyedet meg az hogy szakítson vele, es ennyi
2017. okt. 8. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:

hármas igazi magyar vagy, csak ártani tudsz

mindenkinek legyen rossz mert neked az

2017. okt. 8. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a srac rakott fel kerdest errol, menj, keress ra: Mit csinaljak hogy ne legyen ennyire elutasito 😂😂
2017. okt. 9. 06:50
 6/6 anonim válasza:
Ez beszarás egy ember két kérdést rakott fel ami ugyan arról szól csak két más személyben. lol
2017. okt. 10. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!