Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem a lány nevét?
Figyelt kérdés
Pár napja ismerem a lányt, bemutatkozott, de elfelejtettem a nevét xD mennyire fura, ha megkérdezem tőle, bocsi, hogy is hívnak? elfelejtettem
vagy hogy kérdezzek rá?
2017. okt. 3. 21:23
1/3 Stark2000 válasza:
Szerintem sz@r ügy, de hát most mi van abba, ha újra megkérdezed? xD
3/3 anonim válasza:
Ismersz valakit aki ismeri a lányt?
Ha igen, akkor tőle megkérdezhetnéd, ne úgy, hogy:,,Pár napja ismerem a csajt bemutatkozott, de elfelejtettem, hogy is hívják?", hanem mondjuk így:,, Szia, hogy hívják azt a zöld pulcsis lányt?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!