Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a suliban titeket fogdostak a fiuk, ha igen hogyan, meddig mentek el?
Nem homoszexuálisok, csak szimplán nem mindenki egy mindenáron kiéhezett, nyálát csorgató csávó. Attól, hogy nem pofátlan valaki attól miért meleg? Magyarázza már el nekem valaki! Én is hetero vagyok, három komolyabb barátnőm is volt de mégsem fogdosok random lányokat és csorgatom a nyálam mint egy kiéhezett fenevad...jöhet a lepontozás :D
Nem... De én fogat verek emiatt XD
15/L
UI: Olyan jó azokat a 15/f-es válaszokat olvasni, ami szintén nemet mond... Jó tudni, h vannak még rendes/kedves/aranyos fiúk, és nem csak gyökerek...
Engem először és utoljára ötödikben próbált megfogni egy srác, úgy pofán vágtam, hogy a szája és az orra is vérzett. Mondjuk nem hibáztathatom, mert új volt az osztályban és nem tudta, hogy mi, merre, hova és hány lépés és próbált bevágódni a többi fiúnál is. Viszont a gyengébb és pics.ásabb lányokat, rendesen megfogdosták, főleg ha még partnerek is benne.
15/L
Én sosem fogdostam a lányokat (aki nem volt a barátnőm). Jó, persze kinek nem jutna eszébe egy formás hátsót megtapogatni, de nem vagyok állat, és tisztelem a másik embert, szóval sosem tettem. Ez a fogdosósdi főleg általánosban jellemző. Én ha lány lennék 100%, hogy nem hagynám, olyat lekevernék aki tapizik hogy többet az se próbálkozna aki hallott róla. Nem jó ha könnyen kaphatónak vagy ribinek néznek, lányok.
22/F
Nyolcadikos vagyok. Nálunk ötödikben elkezdődött a fogdosósdi. Engem kihagynak ebből, mert lapos vagyok és acélbetétes bakancsom hű társam mindenben... A legtöbb lánnyal napi szinten űzik. Sikítanak és röhögnek, de már többször is fenyegetőztek azzal, hogy szólnak az osztályfőnökünknek.
14/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!