Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is bejövősek az ilyen srácok?
Nekem az okos, 170-180 magas szemüveges srácok az eseteim, leginkább sötét hajjal meg szemmel(bár ez nem annyira fontos), és normál/vékony testalkattal.
Más is van itt, akinek az ilyen srácok tetszenek?
Neked hogy néz ki az ideálod?
15/L
Miert? Miert miert miert??? Miert lenyeges ez? Ha valaki most leirja hogy igen,akkor nyugodtabban alszol vagy mi a fene??
Nekem csaak egy ideálom van, legyen magas. Ennyi... 15/l
Nem, csak unatkoztam, és gondoltam kiírom, meg ilyen közvéleménykutatás szerűséget végzek.
Senki nem kényszerít rá amúgy, hogy válaszolj, ha nem akarsz.:D
Nekem a "közepes" magasságúak (160-175-178ig), szőkésbarna barna hajjal, ja és ne legyen kigyúrt. Szemszín mindegy, külsőleg csak ezek az "előnyök", de persze ha a belső romlott, vagy nem passzolunk akkor lényegtelen.
15/L
Külső:
-Legalább 170cm de ha magasabb az jobb.
-Vékony
-Barna vagy sötét szőke hajú
-Barna vagy barnás zöld vagy zöld szemű
Belső:
-Kedves
-Vicces
-Őszinte
-Megbízható
14/l
Nálam
-Viszonylag alacsony de nálam magasabb
-Sötét haj és szem
Ezek tutira bejövősek *.*
14L
Álmom a magas olyan 180 cm vagy feletti , barna hajú és szemű fiúk akik viccesek *-*
De ha megtetszik valaki nem érdekel hogy esetleg kék a szeme vagy ilyesmik :D de a magasság fontos :D
Magasabb mint én, vékony,
állandóan jókedvű, mosolygós, vicces,
ravasz/ijesztő/de kedves tekintet,
barna haj, esetleg szőke, de a vöröst is szeretem, vidám szín,
nem szeretem amikor fiúk állandóan feketében, sötét unalmas színekben vannak. A piros, sárga, narancs az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!