Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van rá esély, hogy több legyen köztünk szimpla internetes beszélgetésnél?
Na szóval a történet:
Már több, mint 4 hónapja levelezek egy fiúval. Kezdetben itt, gyakorikérdéseken váltottunk üzeneteket egymással. Azt nem mondanám, hogy ez mindennapos volt, mert a legtöbbször inkább minden másnap válaszolt az üzenetemre, de olyan is előfordult, hogy pár nap után. Ez engem nem zavart és megértettem, hogy neki rengeteg tanulnivalója van, beadandókat kell írnia, ki kell olvasnia egy halom könyvet, hiszen egyetemre jár. Ez idő alatt én nagyon megkedveltem ezt a srácot. Úgy érzem rengeteg közös van bennünk, személyiségben is eléggé hasonlítunk, mindketten visszahúzódóak vagyunk, és vannak bizonyos szabadidős tevékenységek, amelyeket mindketten szívesen csinálunk. Egy ideje áttértünk Facebookra, viszont most úgy tűnik, hogy már csak még ritkábban fogok hallani felőle valamit, de azt mondta, hogy amint lesz ideje, kedve hozzá, keresni fog. Én igazából csak amiatt aggódom, hogy így nem igazán fogjuk tudni elmélyíteni a "kapcsolatunkat", de persze most neki a karrier az első. És az igazat megvallva, azt sem tudom, hogy én egyáltalán szóba jöhetnék -e nála, mint "nő", mivel erről még nem esett szó. Én viszont el tudnám képzelni, hogy esetleg egy párt alkossunk majd a jövőben. De most egyelőre ez elég lehetetlennek látszik, mivel mint írtam eléggé elfoglalt és lehet, hogy ő maximum csak egy jó barátot lát bennem. Mit gondoltok, ez is csak ilyen tinédzser fellángolás és elmúlik majd, vagy reménykedjek benne, hogy lehet valami köztünk?
Látott képet rólad itt gyakorin?
Küldtél?
Ha nem, és facen látott először, és mostanában nem nagyon ér rá, lehet nem jössz be neki, ezért nem forszirozza a dolgot.
Szerintem, mindenkinek arra van ideje, amire akarja.
Sajnálom, én nem sok jót nézek ki ebből a továbbiakban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!