Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan fiúk, akik alapból jószívűek, de rendkívül temperamentumosak, kerek perec megmondják a véleményüket egy kis szarkazmussal megfűszerezve, és az egész világ "bunkónak" titulálja őket e miatt?
A vélemény olyan mint a seglyuk.Mindenkinek van de nem érdekel senkit.Nem szenvedek feltünési viszketegségben ezért nem mondom el sokszor.Bár társaságtól függ.Ha értelmes társaságban vagyok és mondjuk vita van akkor különböző vélemények és a gondolatok megütköznek egymássál és lehet egy jót beszélgetni nem csak olyan unalmas dolgokról mint,hogy "vótá fent szombaton" vagy,hogy mennyire ittam magamat részegre meg egy buliban,vagy,hogy kit keféltem meg xy helyen és a többi hiábavaló világi átlag proli dolgokról.Ezek úntatnak engem az esetek 95% ában........Ilyen társaságban nem nagyon hangoztatom a véleményem mert minek??????Úgy sem értenék meg vagy megutálnának.A konfliktust meg nem nagyon keresem így is van elég bajom. :D Mondjuk nem is keresem az ilyeneknek a társaságukat.A véleménykinyilvánítás a társaságtól függ nálam.
16/F
(14 es vagyok.)Eléggé temperamentumos vagyok de inkább visszafolytom magam ha dühös vagyok az esetek többségében.Bár ez is helyzetfüggő most nem tudom így megmondani..Én úgy vagyok vele aki ezt nem tudja egy bizonyos fokig visszafogni az egy primitív tahó aki abban éli ki magát,hogy a konfliktusokat keresi....
Alapjába véve jószivűnek tartom magamat de nem is tudom....Ez olyan beképzeltnek hangzik.Inkább nem vagyok jó szivű. :D
Mit értesz ez alatt,hogy jószivű?
"Temperamentumos" ember nincs, csak idegbeteg.
Amugy stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!