Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon miert nez es mosolyog ram?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miert nez es mosolyog ram?

Figyelt kérdés
Az iskolanba jar egy nalam 2 evvel idosebb fiu. Ezt a fiut en nagyn nem tartottam szimpatikusnak az elejen de arra lettem figyelmes hogy allandoan bamul. Nem torodtem vele. Aztan elkezdtem ot megjobban utalni ami utana megszunt es elkezdett tetszeni. Sokszor osszetalalkozik a tekintetunk. Mosolyog. Allandoan nez. Sokszor mikor hatraneztem ra engem bamult. Van baratnoje. En pedig nem vagyok se sovany sem egy szepseg. Mitol lehet ez?

2017. szept. 15. 20:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Költői kérdés, valószínűleg tetszel neki.:)
2017. szept. 15. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki, de foglalt. Ezt neki és neked is tiszteletben kell tartania.
2017. szept. 15. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!