Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/28 A kérdező kommentje:
Most nem értem mit fújjoztok ti szerencsétlenek.
2017. szept. 6. 19:22
12/28 anonim válasza:
Már nem azért, de attól, hogy neked tetszik, nem kell, hogy nekünk is bejöjjön.
Ha nem lenne lány, akinek az ilyen fiúk bejönnek, nem lenne ennyi ecsethajú páwa sem.
13/28 anonim válasza:
Most vacsoráztam bakker, de mindjárt kijön az egész... mi a fa**om az ott a képen? Szőkére festett kutyahányás?
15/28 anonim válasza:
Most nem értem miért kell itt olyanokat írni, hogy mekkora egy b*zi, meg ilyenek...ő nem b*zi. Ő hercegnő.💙
16/28 anonim válasza:
Miért vagyok szerencsétlen, ha nem tetszik ez a nyálgép? :D
17/28 anonim válasza:
NAON IMÁDOM <3 Ő A PÉLDAKÉPEN PUSZCSY LÁVCSY :$$$$
18/28 anonim válasza:
Hát festettem már vele a falat, hát nem jött le a festék. . Sőt még szar vele festeni is.
19/28 anonim válasza:
Nem értem itt miért fújolják le ennyire a leszbiket :/
20/28 A kérdező kommentje:
Ez kész,jót röhögtem a kommenteken.😂
2017. szept. 6. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!