Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak azért mert fiúsan öltözkö...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak azért mert fiúsan öltözködöm már egyből a lányokhoz vonzódom? 14/L

Figyelt kérdés

Mert olyan pólót hordok párszor ( mikor álmosabb vagy épp amikor megvan) ami "bu*is". Vagyis amit mostanában pár fiú hord ami kb a seggedik leér. Meg a cipőm ( mert hogy fekete hosszú szárú). Meg sokszot hordok mackónadrágot meg ilyem lezserebb nadrágokat de olyat már nem hordok.

De a hajam is hosszú és van mellem is...Mármint látszódik na:D.

Ti Mit gondoltok? Már csupán attól ahogy öltözöm már attól leszbikus vagyok?

Alapjáraton ez nem erdekel de most csesz"ttül felhúztak.

2017. szept. 5. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, az emberek idióták, az okos ember meg nem foglalkozik az idióták kicsinyes, buta jellemével és véleményével :D
2017. szept. 5. 15:30
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Van egy csaj ismerősöm, aki a lányokhoz vonzódik, érdekel?
2017. szept. 5. 15:30
 3/8 anonim ***** válasza:
nem jön be a fius lány.
2017. szept. 5. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:

Az öltözködési stílusod szerintem egyáltalán nem fiús, legalábbis a leírtak alapján... Egyik osztálytársam állandóan feketében van(tényleg mindig), ez mellé még sokszor hord traktoros pólót. Az fiús, amiket leírtál nem... És ez alapján bárkit lezbikusnak nevezni... Ez inkább azt jelzi, hogy az egy hülye, aki ezt mondta rád.

Sz*rj le mindenkit, légy önmagad ;)

16/F

2017. szept. 5. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Sz*rj le mindenkit légy önmagad...

Csak aztán ne csodálkozz, hogy egy fiúnak se fogsz tetszeni, meg igénytelennek fog kinézni.

A légy önmagad az nem azt jelenti, hogy ízléstelenül, mindenféle érzés nélkül vagy "önmagad".

Én nem gondolom, hogy valaki akkor önmaga, ha szarul öltözik fel.

Tök mindegy, mert 14 éves vagy, előbb utóbb úgyis kinövöd ezt, és el fog kezdeni érdekelni, hogy hogy nézel ki.

2017. szept. 5. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért én a leírt öltözködést egyáltalán nem nevezném igénytelennek, nekem személy szerint ez tetszik(mármint lányon)

A szarj le mindenkit meg úgy értettem, hogy mindenkit, aki ilyet állít a kérdezőről

Egyébként igaz az, amit leírtál, de én máshogy fogtam fel a kérdést, és a válaszom is mást takar, igaz félreérthetően fogalmaztam, elnézést.

#4 válaszoló vagyok

2017. szept. 5. 16:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, én lány létemre bő nadrágokat, zenekaros pólót és bakancsot hordok. Mondanom se kell,hogy mennyire előítéletesek velem az emberek, tudom milyen érzés. Tegyél a többiek véleményére és hordd azt amiben jól érzed magad.
2017. szept. 6. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
az öltözködési stílusodtól nem leszel leszbikus.
2017. szept. 10. 12:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!