Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zalaegerszegen hol lehet ismerkedni? 16/F
Figyelt kérdés
2017. szept. 3. 18:11
1/9 anonim válasza:
Iskolában, munkahelyen, lakhelyeden, buszon, kocsmákban, szórakozóhelyeken, barátaidon keresztül.
Mint bárhol máshol.
4/9 anonim válasza:
Zegen szinte bárhol. :D Dísz tér, iskolák, busz stb ahogy első is mondta. Nah meg 1-2 szórakozóhelyen, pl: Studio.
5/9 A kérdező kommentje:
Studioban 2x voltam de csak 20+-ok voltak :D
2017. szept. 4. 17:48
6/9 anonim válasza:
Kapcsolatot keresel?
Vagy minek akarsz ismerkedni?:)
7/9 anonim válasza:
Zegen sehol kb.
Mondjuk az egyik hapsimat az Angelsben ismertem meg, de mostanában oda is csak cigányok járnak...
Plázában sincs semmi élet.
8/9 anonim válasza:
Buszmegálló. Odamész valakihez és elkezdesz vele beszélni. Én már csináltam ilyet csak én lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!