Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha sokat szenvednétek?
Van barátom. Távkapcsolatban vagyunk. És nem tudom miért de szenvedek. Keveset beszélünk fbn. Nem merem neki mondani hogy én többet szeretnék mert nekem ez kezd kevés lenni. Vagyis merném csak nem tudom rávenni magam. Azt hiszem a büszkeségem bezavar ilyenkor.
És akárhányszor ír valami olyat elkap a sírás (ez két napja van, nem tudom mi lett velem vagy hogy ez most meddig fog tartani) amikor nála voltam nézte a telefonomat és ugye fiukkal is beszéltem (megbeszéltuk hogy nem bszélek fiukkal) amit megszegtem, és emiatt bübtudatom is van de azóta töröltem minden fiút az ismerőseim közül akikkel beszéltem és nem beszélek többel mert nem emiatt szeretném elveszíteni. És utána 5 10 percel, azt mondta hogy "szerencséd van hogy szép vagy és hogy szeretlek". És egyszerűen nem tudom hogy ezt most mire érthette. Arra gondoltam hogy amit fentebb írtam arra viszont ebben nem vagyok biztos. Jól esett de valahogy fura volt hogy ezt mondta. És bár amikor találkozunk minden rendben van, attól még a tőbbi napom nem olyan jó. Azért amt írtam. És fogalmam sincs hogy mit tehetnék, nem akarom ezzel a problémámmal lesujtani viszont ez nekem nem jó. 3hónapja vagyunk eggyütt.
L
Így leírva sztem hagyd mert egy bunkó parasztnak tűnik.
Te ne beszélj fiúkkal, de mi van vele? Rá is vonatkoznak ilyenek?
Ha meg szomorú vagy egy párkapcsolatban akkor az már régen rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!