Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tegnap a kegjobb baratom bevallotta hogy biszex es megmutatta hogy melyik fiu tetszik neki, én is biszex vagyok de o nem tudja es azt sem hogy talan egy picit beleestem.

Mindkettoknek volt mar korabban baratnoje.

Mit tegyek mondjam el neki?

17f

2017. szept. 1. 12:37
 1/4 anonim válasza:

Nem tudom, hogy a helyedben mit tennék, mert nekem olyan belsőséges barátaim sose voltak, akikkel a szexuális hovatartozásomat megbeszéltem volna.

Viszont annyit Te megtehetsz, hogy végiggondolod, miért is nem közölted vele Te is reflexből. Nyilván nem azt a felét, hogy talán bele vagy esve, de legalább azt, hogy hasonló cipőben jársz, mint ő.

A beleesős részt egyébként én nem közölném. Nem egy ember lesz az életedben, aki személyiségét és küllemét tekintve is vonzó lesz számodra. Ettől még nem kell minden ilyen emberrel koitálni és párkapcsolatba lépni.

2017. szept. 1. 13:03
 2/4 anonim válasza:

Szerintem mindenkepp mond el neki, ha o is tenyleg az bajod ugysem lesz belole. Nekem volt mar ilyen korabban ha akarod segitek.

16/f

2017. szept. 2. 03:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

Mar 3 hónapja egyutt vagyunk

2018. jan. 14. 15:55
 4/4 anonim válasza:
Gratulálok! Akkor a saját döntéseddel valahogy mégis jobban jártál, mint másokéval (enyémmel) tetted volna. :)
2018. febr. 7. 06:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!