Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejönnek az olyan lányok, akik feketét hordanak, rock/emós zenét hallgatnak, de kedvesek?

Figyelt kérdés

2017. aug. 31. 12:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem igazán. Az ilyen nagyon feltűnő öltözködésű emberekben azt látom általában hogy figyelem és önbizalomhiányosak, én pedig egy kislánnyal nem akarok kezdeni semmit.
2017. aug. 31. 16:07
 12/20 A kérdező kommentje:
#11 attól, hogy valaki feketét hord, nem önbizalomhiányos. Ez nem a te korodnak megfelelő kérdés...ha gondolod, a barbie babákhoz jobban értenél
2017. aug. 31. 16:36
 13/20 krampusz77 válasza:
Hát annyira nem baj.A legfontosabb az hogy hogyan viselkedsz.Nekem is volt kemény metál korszakom ami az öltözködésemet illeti.Csak kb kinőttem belőle.Nem a zenéből,azt soha:D hanem az öltözködésből.Még mindig mellig érő hosszú hajam van csak annyi változással hogy úgymond normális ruhákat hordok.Stílusossat,nem divatosat.Az nagyon fontos hogy legyen stílusod.És ezért is hagytam abba a metálos öltözködést mert ugyanúgy néztem ki mint a többi barom.De engem őszintén jobban lázba hoz az olyan aki nem rockeres cuccokat hord hanem rendeset,még is nyomatja a jó zenét,és látni rajta hogy nem tartozik a többi divat tyúk közé.És nagy szintben javult a szimpatizálás a lányokkal.Így többnek jövök be.Lehet egyszer te is rájössz.Sok sikert :) 18f
2017. aug. 31. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
Még mindig ezerszer jobb mint egy csücsörítős,seggmutogató,agyonsminkelt plasztik műp*na.🤔
2017. aug. 31. 20:06
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"#11 attól, hogy valaki feketét hord, nem önbizalomhiányos. Ez nem a te korodnak megfelelő kérdés...ha gondolod, a barbie babákhoz jobban értenél"

Nem az én koromnak megfelelő a kérdés?

Te vagy az aki még fel sem fogja azt amit írtam, és utána próbálsz valami barbibabás szöveggel sértegetni értelmetlenül...

2017. aug. 31. 20:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha szep feher a bore, akkor persze.

De remelem igazi rockot hallgat.

2017. szept. 5. 20:41
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy lepontoztok, de én nem szeretem a rockereket meg az ilyen egyébb más embereket.

Férfi/45

2017. szept. 9. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Abszolút bejönnek :D

Ha megfog akkor persze :)

2017. szept. 9. 18:47
 19/20 anonim ***** válasza:

Na jó, akkor kötözködök. Magyarázd meg nekem, a buta nőnek Kérdező, hogy:

1. Mi az összefüggés a zenei ízlés és a kedvesség, udvariasság között?

2. És ha nem vagy önbizalomhiányos, akkor miért gyakorin keresed a pozitív visszajelzést?

Ha elfogadsz egy megjegyzést így látatlanba, szerintem veled is az a baj, mint a legtöbb "kedves" pasival: a kedvesség az alapvető emberi elvárás, nem egy érdem vagy kiemelkedő tulajdonság, amit kifejezetten hangsúlyozni kellene. Ha neked az a legjelemzőbb tulajdonságod, hogy "kedves" vagy (márpedig ezek szerint az, mert így határozod meg önmagadat), akkor vagy veled vagy az önértékeléseddel vannak súlyos problémák.

Nem tudom ez így Tini párkapcsolatok kategóriában mennyire magas labda, de ezen kellene elgondolkodnod.

2017. szept. 10. 16:06
 20/20 anonim ***** válasza:
Tudjuk h aki a kérdést kiírta arrol van szó! És nem akadnak rá a Fiúk!
2018. júl. 30. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!