Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek az olyan lányok, akik feketét hordanak, rock/emós zenét hallgatnak, de kedvesek?
"#11 attól, hogy valaki feketét hord, nem önbizalomhiányos. Ez nem a te korodnak megfelelő kérdés...ha gondolod, a barbie babákhoz jobban értenél"
Nem az én koromnak megfelelő a kérdés?
Te vagy az aki még fel sem fogja azt amit írtam, és utána próbálsz valami barbibabás szöveggel sértegetni értelmetlenül...
Ha szep feher a bore, akkor persze.
De remelem igazi rockot hallgat.
Lehet hogy lepontoztok, de én nem szeretem a rockereket meg az ilyen egyébb más embereket.
Férfi/45
Abszolút bejönnek :D
Ha megfog akkor persze :)
Na jó, akkor kötözködök. Magyarázd meg nekem, a buta nőnek Kérdező, hogy:
1. Mi az összefüggés a zenei ízlés és a kedvesség, udvariasság között?
2. És ha nem vagy önbizalomhiányos, akkor miért gyakorin keresed a pozitív visszajelzést?
Ha elfogadsz egy megjegyzést így látatlanba, szerintem veled is az a baj, mint a legtöbb "kedves" pasival: a kedvesség az alapvető emberi elvárás, nem egy érdem vagy kiemelkedő tulajdonság, amit kifejezetten hangsúlyozni kellene. Ha neked az a legjelemzőbb tulajdonságod, hogy "kedves" vagy (márpedig ezek szerint az, mert így határozod meg önmagadat), akkor vagy veled vagy az önértékeléseddel vannak súlyos problémák.
Nem tudom ez így Tini párkapcsolatok kategóriában mennyire magas labda, de ezen kellene elgondolkodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!