Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet azt tudni hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet azt tudni hogy a fiú csak azt akarja vagy komolyan gondolja-e?

Figyelt kérdés
szóval velem úgy volt hogy nagyon friss volt a kapcsolat és mindig kérdezgette mikor kap meg szexuális téren csak engem bizonygatott de tudom hogy hazudgált mert mellettem még 100 lányt hülyített és ezt titkolta nem gondolt komolyan?

#szex #ex #kanyhalo
2017. aug. 29. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Nme gondolja komolyan.
2017. aug. 29. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehonnan.
2017. aug. 29. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell már az első randevú alkalmából széttenni, és ha hónapokig tart a kapcsolat így is, akkor már valószínű hogy komolyan gondolja.
2017. aug. 30. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha már régóta tart a kapcsolat, akkor talán nem csak azt akarja (de mivel bízni nem bíznék ilyen emberben, így ott a talán).
2017. aug. 30. 12:30
 5/7 anonim válasza:
A fiúk mindig azt akarják. Amikor komolyan gondolják, akkor is.
2017. szept. 1. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A fiú szexet akar, akár bevallja, akár nem. Így van bedrótozva, ez a "dolga". Akkor jársz el helyesen, ha csak akkor fekszel le vele, amikor már nincs más választásod, mert annyira elvette az eszedet. Ezalatt kénytelen megismerni lelkileg is, és kötődni fog hozzád az első ejakuláció után is.
2017. szept. 1. 17:39
 7/7 A kérdező kommentje:
értem köszi
2017. szept. 2. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!