Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen veletek is volt már?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen veletek is volt már?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik, habár ide is tartozhat amennyiben épen a párotokra gondoltatok, de veletek már volt olyan hogy egy emberre gondoltatok aztán pár perc elteltévek booom hírtelen keres téged úgy hogy előtte több ideig semmi, ez azért elég para, szerintetek ez csak a véletlen vagy valami különleges erőm van (sajnos ez csak a véletlen és tisztában vagyok vele, de érdekes.)

F

2017. aug. 28. 21:36
 1/4 anonim válasza:
Velem is szokott sokszor lenni ugyan ilyenek meg nálam ez inkább a paranormális dolgoknal erősödik fel meg a legdurvább mikor kitalaltam hogy a masik mit akar (ő nem mondta ) megcsinaltam es mondza h erre gondolt h talaltam ki:) meg ilyenek
2017. aug. 28. 21:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni, nem is ritkán. Én úgy gondlom, hogy az ember ezzel úgymond bevonzza az illetőt.
2017. aug. 28. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem ez elég gyakran előfordul. De az ilyen dolgok nálam mindennapiak. Általában pont akkor nézem meg a telefonom, amikor jön egy messenger értesítés, vagy épp hívnak (egyszer meg is kérdezték, hogy ezt mégis hogy csinálom), vagy pont akkor állok fel és indulok meg, amikor a mikró elkezd pittyegni, hogy kész a kajám. Olyan is volt, hogy épp valakire gondoltam, erre rám köszönt az utcán. Vagy éreztem, hogy nekem ki kell aznap mozdulnom, mert történni fog valami, és jól éreztem. Vagy valakivel beszéltem, és éreztem, hogy nem stimmel valami vele, átfutott az agyamon, hogy lehet meghalt valakije, és tényleg. Vagy tettem egy vicces megjegyzést, hogy ez és ez fog történni, és halál pontosan az történt. És még sorolhatnám. Néha megijedek magamtól.
2017. aug. 28. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudomanyos rovat kovetkezik: szinkronicitas :D az emlet igazolasahoz pont hozzatartoznak az ilyenek is. Ha erdekel keress fel uziben es tudok adni par linket, ami egesz erthetoen elmagyarazza ;)
2017. aug. 29. 07:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!