Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha megláttok egy lányt fiús/fiú pólóban arról ti mit gondoltok?
Hogy gyökér.
Vagy hogy lehányta az övét, és az öccse pólóját vette fel.
Hol érdekel hogy mit gondolnak mások ha nekünk kell hogy jó legyen. Egyszer ugy is meghalunk, nem? Akkor legyünk önmagunk.
L
2 dolog:
Kedveli a fiús stílust, ami nagyon tetszik egy lányban.
Feminista, na ez kevésbé. :D
Basszus ,a férfi ruhák rohadt kényelmesek,és olcsóbbak ,a női ruhákkal ellentétben ><
miért kell a fiús öltözködést össze párosítani a feminizmussal???közük nincsen egymáshoz ..
Olyan nem lehetséges hogy egyszerűen csak ezt preferálja?
16/l
2.válaszoló:Miért lenne gyökér? Ha valaki ezt szereti vagy ez tetszik neki attól még nem gyökér. Én is szoktam a barátom pólóját hordani azért mert szeretem hordani a pólóját, akkor most én is gyökér vagyok?
(L)
Nem tehetek róla, hogy összekapcsolta az agyam a kettőt.
Mindegyik zakkant feminista férfiruhákban (jobb esetben, van akik pucéran) rohangál egyenlőséget ordítozva, ők vonják magukra a figyelmet, és nem a normális lányok.
Leírtam, hogy kifejezetten tetszik a stílus, de arról nem tehetek, hogy a gondolataim mellé ilyen aberrációt képviselő emberek csatlakoznak.
Egyébként egyetértek, kényelmesebb és olcsóbb is.
Én nem az vagyok, akivel vitatkozol, és nem is értek vele egyet, de amúgy itt pont nem arról van szó, hogy a barátja pólóját hordja, az szerintem más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!